Apple iPhone

De Apple iPhone wordt al sinds 2008 door T-Mobile in Nederland verkocht. Inmiddels zijn de laatste toestellen, de iPhone 5s en iPhone 5c geintroduceerd en beloven ook deze toestellen een groot succes te worden.

Praat mee over de iPhone

T-Mobile plein T-Mobile webcare T-Mobile forum T-Mobile blog

Apple iPhone 5 & iPhone 4s

Ondanks de introductie van de twee nieuwe iPhones blijven de voorgangers, de iPhone 5 en iPhone 4s erg populair. De iPhone 5 was het eerste toestel met een afwijkende oplader en een groter scherm dan de iPhone 4s. T-Mobile biedt je de mogelijkheid om je nieuwe iPhone te verzekeren tegen val- of stootschade. Mocht het dan gebeuren dat je toestel kapot is dan zorgt deze verzekering ervoor dat je hetzelfde toestel binnen 24 uur weer werkend terug hebt.

iPhone abonnement

Bij T-Mobile ben je voor een iPhone abonnement aan het juiste adres. Zo kun je bij ons je abonnement zelf samenstellen met de door jou gewenste aantal belminuten en MB's. De nieuwste iPhone toestellen zijn beschikbaar in combinatie met één of tweejarige abonnementen.

Apple iPhones

De mobiele telefoon van Apple, de iPhone wordt alweer enkele jaren door T-Mobile in Nederland verkocht. Het tot vorige model, de iPhone 5 heeft de verwachtingen meer dan waargemaakt. Ook voor de opvolger van dit model, de iPhone 5s & 5c liggen de verwachtingen weer torenhoog.

Op zoek naar een andere populaire smartphone?

Neem ook eens een kijkje op onze Samsung Galaxy S4 pagina. Zojuist is ook de Samsung Galaxy S5 aangekondigd. Bezoek nu de Samsung Galaxy S5 pagina voor meer info en bestellen.

Altijd op de hoogte zijn van onze beste aanbiedingen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de beste deals!

Schrijf je in