Internet op je mobiele telefoon

Altijd samen, nu en straks

  • Voor iedereen een passend abonnement
  • Internetten in het buitenland zonder verrassingen achteraf met Travel & Surf
  • Snel en onbeperkt internet mogelijk bij alle Stel samen abonnementen

De beste abonnementen voor mobiele alleskunners

Internet op je mobiele telefoon is handig, onmisbaar eigenlijk als basis voor het gebruik van je favoriete apps als whatsapp, skype, wordfeud etc. Nu je er aan gewend bent, kun je je niet eens meer voorstellen dat het nog niet zo lang geleden is dat je alleen thuis kon internetten en e-mailen. En wij hebben dé abonnementen om het meeste uit mobiel internet te halen. Gebaseerd op ervaring.

Af en toe internetten of altijd online. De keuze is aan jou
Wil je af en toe online gaan of wil je altijd razendsnel internetten met je Smartphone? Het maakt niet uit. Maak zelf een keuze uit drie (Sim Only) abonnementen.

Met je T-Mobile abonnement kun je op meer dan 500 plekken gratis gebruik maken van Hotspots. Wil jij internetten op je telefoon, maar heb je een PrePaid toestel? Kies dan voor Internet PrePaid.

Onbeperkt Internet Voordeelbundel

Wij snappen dat het lastig is om een inschatting te maken van je mobiele dataverbruik, daarom hebben wij de Onbeperkt Internet Voordeelbundel. Voor € 5,03 per maand kun je onbeperkt internetten. Als je bundel op is wordt je snelheid verlaagd tot 64 Kbps, zodat je nog steeds onbeperkt kunt mailen, whatsappen, mobiele websites bezoeken en nieuwsapps bekijken.

 

Bekijk de Onbeperkt Internet Voordeelbundel

  • In combinatie met de Onbeperkt Internet Voordeelbundel van T-Mobile wordt, na het overschrijden van het data-tegoed, de snelheid automatisch gewijzigd naar maximaal 64/64 Kbps. Via de T-Mobile Klantenservice of My T-Mobile kan voor € 5,08 per keer het datategoed en snelheid hersteld worden.