PrePaid International

Voordelig bellen naar het buitenland

prepaid international 2012

  • Sim Only: je gebruikt je eigen telefoon
  • Gratis onderling bellen met PrePaid International gebruikers in Nederland

PrePaid International met je eigen telefoon

PrePaid International is een Sim Only PrePaid waarmee je goedkoop kunt bellen naar binnen- en buitenland. Je zit dan niet vast aan een abonnement en kunt je eigen telefoon blijven gebruiken.

Gratis onderling bellen naar PrePaid International gebruikers in Nederland

Je belt nu een half uur lang met andere PrePaid International gebruikers binnen Nederland en betaalt daarvoor alleen een starttarief van € 0,24. Na 30 minuten geldt een tarief van € 0,24 per minuut. In het buitenland betaal je de normale tarieven voor bellen in het buitenland.

Buitenland tarieven

Naar vast:
Naar mobiel:
Per sms:

Nationale tarieven

  Prijs per minuut naar vaste lijn Prijs per minuut naar mobiel nummer Prijs per sms Starttarief

*Voor ieder gesprek geldt een starttarief van 0,19 euro, je betaalt per hele minuut. Bekijk hier de volledige PrePaid International prijslijst

 

(In deze prijslijst staat het bellen naar een 090X-nummer niet correct. Dit hoort € 1.15 per minuut excl. starttarief en kosten voor het 090X-nummer te zijn.)


PrePaid International € 0,09 € 0,24 € 0,12 € 0,19*

Wil je weten hoeveel beltegoed je nog hebt? Bel dan gratis naar 1244. Als je beltegoed op is, kun je in Nederland wel gebeld worden.

Om je beltegoed in het buitenland op te vragen, bel je 1344. Je ontvangt dan een sms’je met je actuele beltegoed.

Met T-Mobile PrePaid International kun je op verschillende manieren je beltegoed opwaarderen, bijvoorbeeld via internet of met een opwaardeerkaart.

Opwaarderen met opwaardeerkaarten
Je kunt je beltegoed opwaarderen met een opwaardeerkaart van T-Mobile. Je kunt deze kopen bij veel verschillende verkooppunten zoals de T-Mobile Shops, telecomwinkels, supermarkten en drogisterijen. Bel gratis naar 1244 en volg de instructies hoe je kunt opwaarderen.

Online opwaarderen
Met Online Opwaarderen kun je gemakkelijk en veilig je beltegoed opwaarderen. Omdat je met iDeal betaalt, wordt het opwaardeerbedrag direct bij je beltegoed bijgeschreven.

Met PrePaid International kunt u voordelig naar het buitenland bellen. Bekijk de tarieven.

Je kunt ons bereiken door met je mobiel te bellen naar 1200 (€ 0,25 per minuut). Van je vaste lijn of vanuit het buitenland bel je naar +31 6 - 2400 1200. Bekijk de informatie.

Elke keer dat je actief gebruikmaakt van je T-Mobile simkaart, verlengt T-Mobile de geldigheidsduur van je beltegoed met zes maanden. Onder ‘actief gebruik’ vallen alle inkomende en uitgaande gesprekken, sms-berichten, opwaarderen en internet.

Wanneer je ouder dan 18 jaar bent, kun je met Nummerbehoud overstappen naar een T-Mobile abonnement. Overstappen naar een abonnement is gratis. Heb je nog beltegoed op het moment dat je overstapt? Dan krijg je dit tegoed (tot een maximum van € 20,- ) als korting op je eerste factuur. Dit geldt als je overstapt van T-Mobile PrePaid naar een T-Mobile abonnement.

Het is niet mogelijk om van PrePaid International over te stappen naar PrePaid Bonus Sms. In dit geval dien je een nieuw T-Mobile PrePaid simpakket te kopen en nummerbehoud aan te vragen. Let op! Het beltegoed op je oude PrePaid simkaart wordt niet overgezet.

Als je driemaal een verkeerde PIN code hebt ingetoetst, zal de simkaart automatisch worden geblokkeerd. In dat geval zul je je PUK code moeten intoetsen om de blokkade op te heffen. De PUK code staat op dezelfde pagina als de PIN code welke bij de simkaart is meegeleverd. Als je de PUK code niet kunt vinden, bel dan met de Klantenservice.