Bestel nu de Sony Xperia T

Sony Xperia T

De Sony Xperia T smartphone


Sony Xperia T specificaties

De Sony Xperia T biedt de ultieme HD-ervaring en legt moeiteloos speciale momenten vast.

Wat zijn de belangrijkste specificaties?

  • 1.5 GHz dual-core processor
  • 4.55 inch HD Reality Display
  • 13 megapixelcamera met autofocus
  • Scherpe foto's en heldere filmbeelden opnemen in 1080p HD
Sony Xperia T

Dual-core processor Supersnelle prestatie

De laatste generatie 1.5 GHz dual-core processor zorgt voor een razendsnelle prestatie en is grafisch van top kwaliteit zonder een snelle leegloop van de batterij.

Playstation Playstation

Speel je graag games? Op deze playstation gecertificeerde smartphone speel je alles van race games tot denkspelletjes. Voor ieder wat wils dus je hoeft je nooit meer te vervelen.

NFC De toekomst van delen

Het delen van content als foto's en muziek was nog nooit zo gemakkelijk met deze NFC Android smartphone. Houd twee telefoons bij elkaar en zie het deelproces plaatsvinden.

Camera HD camera

De meest onvergetelijke momenten beleef je vaak onverwacht. Met de 13 megapixelcamera HD camera met 1080p HD video maak je scherpe foto's en heldere filmbeelden.

Het gebruikgsgemak van de Sony Xperia T

 

Maak de perfecte opname. De 13 megapixel HD-camera van de Xperia T is in iets meer dan een seconde gebruiksklaar. Het ergonomische, gewelfde ontwerp doet zeer elegant aan en laat de display prachtig uitkomen. Ook ligt deSony Xperia T prettig in de hand en kun je waar en wanneer je maar wilt heel eenvoudig full HD-opnamen maken. Je foto's, video's en muziek deel je draadloos in HD-kwaliteit op je HD-tv. De interface van je Sony Xperia T wordt weergegeven op je HD-tv. Je kunt uiteraard ook alles delen via DLNA. Zo heb je geen kabels nodig en hoef je ook geen lastige koppelingen in te stellen. Je kunt zelfs chatten in HD-kwaliteit met de 720p chatcam. De A15 1.5 Ghz dual-core processor geldt als de snelste processor bij lancering op het Android platform. De processor verbruikt minder energie, de Sony Xperia T word hierdoor minder snel warm en zal beschikken over een langere standby tijd. Opladen van de batterij ging nog nooit zo snel dankzij de snellader, waarmee 10 minuten opladen leidt tot 60 minuten beltijd.


  • Video afspelen
  • Video afspelen
  • Video afspelen
  • Video afspelen
  • Video afspelen