Bellen en internet in het buitenland

Voordelig zaken doen in het buitenland

Per 1 juli 2013 goedkoper bellen, sms'en en internetten in Europa

Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste tarieven in het Europa.

 • Bellen in het buitenland: € 0,24 per minuut
 • Gebeld worden in het buitenland: € 0,07 per minuut
 • Sms’en in het buitenland: € 0,08 per sms
 • Internet in het buitenland: € 0,45 per MB met maandelijks limiet van € 50*

* De maandelijkse limiet geldt voor al het internetgebruik, ook buiten Europa. U ontvangt een sms-bericht zodra u de limiet (bijna) heeft bereikt.

De genoemde tarieven zijn excl. BTW. Indien u gebruik maakt van Travel & Surf, kunt u ook kiezen voor het standaard internettarief van € 0,45 per MB. Indien u nog geen Travel & Surf heeft, is internet van Travel & Surf in het buitenland vaak voordeliger.

Heeft u T-Mobile Grenzeloos?

Bij T-Mobile Grenzeloos behoudt u voor bellen en sms'en de tarieven die daarbij horen. Voor internet daalt het tarief. Voor meer informatie kunt u gratis bellen met T-Mobile Klantenservice Zakelijke Markt op: 0800-7112

Natuurlijk blijft u daarnaast gewoon gebruik maken van de andere voordelen van bellen met T-Mobile in het buitenland.

 • Automatisch bellen tegen gunstige standaardtarieven
 • Voordeelnetwerk kiezen niet nodig
 • Eén tarief voor bellen in heel Europa, ongeacht het netwerk
 • Sms- en voicemailberichten ontvangen

Wanneer u zich in het buitenland bevindt, maakt u gebruik van een buitenlandse telecomaanbieder.

Met T-Mobile belt u in het buitenland automatisch tegen de gunstige standaardtarieven van T-Mobile Buitenland. De tarieven gelden op elk netwerk, zodat u geen voordeelnetwerk hoeft te selecteren. Daarnaast is het ontvangen van sms- en voicemailberichten gratis.

Deze standaardtarieven zijn voordelig als u korte gesprekken voert in het buitenland. Als u regelmatig gesprekken voert die langer duren dan enkele minuten, dan is de voordeelbundel T-Mobile Grenzeloos voordeliger.


Hoe werkt het

 • Voor het bellen, sms'en of internetten in het buitenland hoeft u niets te doen: ongeacht het zakelijke abonnement dat u hebt, belt u automatisch tegen onze gunstige standaardtarieven. Ook hier geldt dat u de juiste landcode voor het (vaste of mobiele) telefoonnummer van uw keuze zet en de eerste 0 weglaat. U hoeft zelf geen voordeelnetwerk te selecteren
 • In het buitenland belt u 1233 of +31 (0)6 - 2400 1233 om uw voicemail te beluisteren.
 • Een overzicht van de landen waar u kunt bellen vindt u onder het tabblad 'Wat kost het'.

Vanaf 1 juli 2010 gelden er nieuwe regels binnen de Europese Unie voor bellen in de EU (zone 1). De tarieven zijn lager en u profiteert hier automatisch van, tenzij u T-Mobile Grenzeloos hebt. Dan gelden andere tarieven.

Wilt u overstappen van de standaardtarieven van T-Mobile Buitenland naar T-Mobile Grenzeloos, dan kunt u dit voor uw medewerkers eenvoudig aan- of uitzetten via T-Mobile Beheer of T-Mobile Klantenservice op 0800-7112.
Tarieven in zone 1 vanaf 1 juli 2012 Prijs (excl. BTW)

Uitgaande gesprekken in zone 1 worden afgerond op de eerste 30 seconden en daarna per seconde. Bij inkomende gesprekken betaalt u per seconde. Internet wordt afgerond per KB. De gesprekstarieven en sms-tarieven in en naar de overige zones blijven ongewijzigd


Bellen naar Nederland of binnen zone 1
 € 0,29/min
Gebeld worden
 € 0,08/min
Afluisteren van voicemail  € 0,29/min
Internet per MB (geen Travel&Surf)  € 0,70/MB
SMS versturen
 € 0,09/sms
SMS ontvangen
 gratis

Voicemail
Als u in het buitenland bent en uw voicemail wordt ingesproken, dan kost dat voor abonnees al sinds 2007 niets. Vanaf 1 juli 2010 geldt dit ook voor PrePaid klanten. Bent u PrePaid klant, dan kunt u in alle zones zonder kosten uw voicemail laten inspreken. Voor het afluisteren van uw voicemailberichten betaalt u zowel als abonnee als PrePaid klant nog wel de normale gesprekskosten voor bellen naar Nederland.