Het Unlimited Netwerk

Voor de 3e keer als beste getest

Hoera! Wij zijn trots dat ons netwerk, net als in 2016 en 2017, opnieuw tot het best geteste mobiele netwerk van Nederland is uitgeroepen door de onafhankelijke en meest toonaangevende testautoriteit ter wereld, P3 Group. Wij hebben dit jaar zelfs de hoogst gemeten score wereldwijd ooit behaald. Daarnaast is ons netwerk ook nog eens het snelste mobiele netwerk van Nederland in 2017 volgens de onafhankelijke speedtest van Ookla.

Vier met ons mee met 72 uur Unlimited data

Goed nieuws dus voor al onze klanten, want ook jij maakt gebruik van het best geteste mobiele netwerk. Om dit samen te vieren, bieden wij jou 72 uur Unlimited data aan. Hiermee kun je ongestoord en Unlimited genieten van video’s, muziek streamen of online games spelen. Waarom 72 uur, oftewel 3 dagen? Omdat ons netwerk nu al 3x op rij het best geteste netwerk van Nederland is.

72 uur Unlimited data met een abonnement

72 uur Unlimited data met PrePaid

P3 Best in test

 


 


72 uur Unlimited data met abonnement 

Je ontvangt een sms van T-Mobile
Tussen 8 mei en 13 juli 2018 ontvang je van ons een sms dat je de bundel kunt activeren.
Je activeert de 72 uur Unlimited bundel
Dit doe je door gratis te reageren op de sms en en ‘UNLIMITED AAN’ terug te sturen naar 2244.
Je kunt nu 72 uur Unlimited data gebruiken in NL
Je krijgt direct een bericht dat jouw 72 uur Unlimited data in Nederland geactiveerd is. 


72 uur Unlimited data met PrePaid

Waardeer op en speel PrePaid Surprise
Waardeer je tegoed op. Je ontvangt binnen een half uur een sms met daarin je unieke PrePaid Surprise-speelcode. 
Kies 72 uur Unlimited
Speel PrePaid Surprise tussen 19 april en 3 mei. Kies de 72 uur Unlimited data bundel als cadeau en geniet van 72 uur Unlimited data in Nederland.
Je kunt nu 72 uur Unlimited data gebruiken
Je krijgt direct een bericht dat jouw 72 uur Unlimited data binnen Nederland geactiveerd is.


Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik de sms verwachten?

Tussen 8 mei en 13 juli 2018 ontvang je van ons een sms met een uitnodiging voor de activatie van de 72 uur Unlimited data. Je hebt na ontvangst van de sms iets meer dan een week om je bundel te activeren. De precieze uiterste datum staat in de sms.

Ik heb geen sms ontvangen

Is het al juli en heb je nog geen sms voor de 72 uur Unlimited data ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Is de 72 uur Unlimited data ook in de EU geldig?

Je kunt de 72 uur Unlimited data alleen in Nederland gebruiken.

Wat is er zo bijzonder aan het 4G-netwerk van T-Mobile?

T-Mobile heeft er voor gekozen om haar 4G netwerk net iets anders aan te leggen dan andere providers. Er zijn namelijk twee verschillende manieren om dit te doen. Om klanten hoge snelheden te bieden heb je bijvoorbeeld antennes nodig met een hoge frequentie (1800MHz en 2100 MHz). Snelle masten met snel internet, alleen werkt dit alleen voor de klanten die in de buurt wonen van zo’n snelle mast. Wanneer je klanten in heel Nederland een goed bereik wil bieden, dan kun je je zendmast beter inrichten op een lagere frequentie (900 MHz), maar dit gaat dan helaas weer ten koste van de snelheid.

Bij T-Mobile vinden we snelheid en bereikbaarheid even belangrijk. Vandaar dat we in 2016 een compleet nieuw netwerk hebben gebouwd. Daarbij hebben we ongeveer 7.000 antennes vervangen door nieuwe masten met zowel hoge (1800 en 2100 MHz) als lage (900MHz) frequenties. In totaal hebben we nu dus 11.000 antennes in heel Nederland, meer dan welke andere provider ook. En die leveren dus niet alleen het snelste, maar ook het best bereikbare mobiele netwerk van Nederland. Dat is de kracht van ons nieuwe 4G netwerk.

Wat is de P3-Group?

P3-Group voert internationale testen uit op gebied van bellen, data en netwerkdekking. Deze testen geven consumenten objectieve en transparante informatie over de prestaties van de verschillende netwerken. Nadat de testen zijn uitgevoerd wordt er een rapport (Mobile Benchmark) ontwikkeld.