Android
Maakt het leven makkelijker.

Android

Android is het mobiele besturingssysteem van Google en is opgericht in 2003. Het is zelfs het populairste systeem voor smartphones. Maar deze software wordt tegenwoordig ook steeds meer gebruikt voor smartwatches, tv’s en tablets. Veel telefoonmerken kiezen voor Android als besturingssysteem. Onder andere: Samsung, OPPO en Xiaomi. Android is continu bezig met verbeteringen en brengt regelmatig een nieuwe update van de software uit. De nieuwste versies zijn op dit moment Android 12 en Android 13. Wat je van deze versie kunt verwachten lees je hieronder.

Android 13 Alles wat je moet weten

Android 13
Wat is er nieuw?

Vergeleken met Android 12 is Android 13 een iets minder grote update. Android 13 heeft de verbeteringen van de vorige versie overgenomen en verder aangevuld. Toestellen die nu al standaard draaien op Android 13 zijn de Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23 Plus en Samsung Galaxy S23 Ultra. Maar ook de Google Pixel 7 en Google Pixel 7 Pro draaien op deze versie. Voor steeds meer telefoons is het mogelijk om over te gaan op de Android 13 update. De meest noemenswaardige features van deze versie lichten we hieronder voor je toe.

Android 13

Material You

Nog persoonlijker en consistenter.

  • Meer informatie

Design

Kleine verbeteringen.

  • Meer informatie

Minder pushmeldingen

Bepaal zelf over notificaties.

  • Meer informatie

Meer privacy

Alles in eigen hand.

  • Meer informatie

Android 12 Alles over de nieuwe features

Android 12
Een gloednieuw design

Eind 2021 werd Android 12 gelanceerd. Met dit gloednieuwe besturingssysteem wordt jouw telefoon nóg persoonlijker en veiliger. Android heeft hard gewerkt om weer te verrassen met innovatieve nieuwe features. Enkele populaire toestellen die draaien op Android 12 zijn de Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Z Flip 4 en OPPO Reno8. Meer weten over deze update? Hieronder vertellen we alles over de belangrijkste features.

Android 12

Nieuw design

Een compleet nieuw uiterlijk.

  • Meer informatie

Slaapstand voor apps

Slim opslag besparen.

  • Meer informatie

Google Assistent

Met één druk op de knop.

  • Meer informatie

Privacy dashboard

Jij hebt de controle.

  • Meer informatie

Android telefoon kopen bij T-Mobile

Ben jij overtuigd geraakt en wil je een Android telefoon kopen? Daar helpen we je graag mee! Bij T-Mobile verkopen we smartphones van onder andere Samsung, OPPO en Xiaomi. Zo is er voor ieder wat wils.