Apple Watch Series 7 Cellular
Voor het eerst in Nederland!

Vanaf 29 oktober 18:00 uur te bestellen

Apple Watch

Apple Watch Cellular kopen bij T-Mobile

Apple did it again! Ook dit jaar hebben ze weer indrukwekkende nieuwe smartwatches ontwikkeld. Deze nieuwste horloges hebben alles in hun mars om jou omver te blazen met hun strakke en stijlvolle design, toffe features om jouw gebruikerservaring nóg vloeiender te laten verlopen en talloze mogelijkheden. Benieuwd geworden naar de verschillende Apple Watches? Lees dan snel verder!

Apple Watch Series 7

Uit de Apple keynote van 14 september kwam een grote aankondiging op het gebied van horloges: de Apple Watch Series 7. Een nieuwe Apple Watch met het grootste en meest geavanceerde always-on Retina-display tot nu toe én een barstbestendige voorkant. Hij zit bomvol nieuwe features zoals het meten van je zuurstofgehalte in je bloed met een baanbrekende sensor en app, tot maar liefst 33% snellere oplaadtijd en de mogelijkheid om je wijzerplaten volledig te personaliseren. Kortom: alles wat je nodig hebt, waar je ook heen gaat.

test
Apple Watch SE

De Apple Watch SE wordt vaak gezien als alternatief voor de Apple Watch Series 3, maar niks is minder waar. Deze smartwatch heeft ontzettend veel te bieden en is zelfs twee keer zo snel als de Apple Watch Series 3. Features zoals een kompas, valdetectie en diverse mogelijkheden om meer te bewegen en je sportdoelen te behalen maken het een echte musthave. Hij slaat zelfs alarm als je hulp nodig hebt en volgt jouw favoriete workouts op de voet. Met deze smartwatch kun je meer dan je denkt, voor minder dan je dacht.

test
Wat is Apple Watch Cellular?

T-Mobile Multisim koppelt iPhone en Apple Watch Cellular door middel van eSIM aan hetzelfde telefoonnummer. Dankzij de Cellular optie is jouw watch voorzien van een digitale simkaart zodat je internet kunt gebruiken zonder je telefoon te hoeven raadplegen, handig toch? Een oproep komt op beide apparaten tegelijk binnen tot deze op een van de apparaten wordt beantwoord. Hierdoor kun je bijvoorbeeld bellen via je horloge of whatsappen zonder dat je je iPhone bij je hebt, of lekker hardlopen terwijl je luistert naar je favoriete playlist op Spotify. Eindeloos veel mogelijkheden! Data kan daarnaast ook op beide apparaten tegelijk gebruikt worden, zo kun je een serie kijken op je iPhone terwijl je tegelijk ook berichten beantwoordt via je Apple Watch.

Apple watch

T-Mobile Multisim

T-Mobile heeft iets nieuws! Speciaal voor jouw Cellular Apple Watch is het mogelijk om een extra e-simkaart aan jouw bestaande abonnement te koppelen. Zo hoef je nooit meer een oproep te missen, heb je alles overzichtelijk op één factuur en krijg je alle relevante meldingen direct binnen op je pols. Jou ontgaat niets meer! Sluit dus nu een Multisim abonnement af bovenop je bestaande abonnement en geniet van de eindeloze mogelijkheden. Meer weten? Op de T-Mobile Multisim pagina hebben we alle informatie over Multisim voor je verzameld.

Apple Watch Cellular: vanaf 29 oktober 18:00 uur te bestellen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Apple Watch nieuws?
Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief:

Veelgestelde vragen

  • De Apple Watch Series 7 Cellular is te bestellen vanaf 29 oktober 2021 en beschikbaar vanaf 5 november 2021.

  • T-Mobile introduceert een nieuwe dienst: Multisim. Met Multisim kunnen klanten met een Apple Watch Cellular via 4G bellen en internetten zonder smartphone op zak. Multisim is geschikt voor klanten die gebruikmaken van een iPhone en een Apple Watch Cellular en is vanaf 29 oktober 2021 te bestellen in combinatie met het Cellular model van de Apple Watch Series 7. Beiden zijn beschikbaar vanaf 5 november 2021. De nieuwe dienst koppelt beide apparaten aan hetzelfde telefoonnummer en abonnement. Multisim is een add-on voor klanten met een Go-abonnement en kost € 5 per maand.

  • De Apple Watch Series 7 Cellular is vanaf 29 oktober 2021 te bestellen bij T-Mobile en vanaf 5 november 2021 beschikbaar. Wij kunnen die vraag voor andere providers niet beantwoorden.

  • De Apple Watch GPS is niet te bestellen bij T-Mobile. De Apple Watch Series 7 Cellular is vanaf 29 oktober 2021 te bestellen bij T-Mobile en vanaf 5 november 2021 beschikbaar. We ondersteunen de volledige functionaliteit van Apple Watch Cellular modellen met onze nieuwe dienst Multisim.

  • Multisim kan gebruikt worden met alle Apple Watch Cellular modellen die besturingssysteem Watch OS 8 ondersteunen, dat zijn de Apple Watch Cellular series 3, 4, 5, 6, 7 en SE. Let op: Er zijn varianten uitgebracht voor verschillende regio’s. Of de Apple Watch Cellular die jij buiten Nederland hebt gekocht geschikt is voor het T-Mobile netwerk kun je navragen bij Apple.

  • Met de nieuwe dienst Multisim kunnen klanten met een Apple Watch Cellular via 4G bellen en internetten zonder smartphone op zak. Kijk voor meer informatie over Apple Watch en verschillen tussen modellen op de internetpagina van Apple.