APPLE IOS 16
NIEUWE ERVARINGEN
ECHTE CONNECTIES.

iOS 16

Upgrade alert! Apple heeft de opvolger van het besturingssysteem iOS 15 uitgebracht: iOS 16. Welke nieuwe functies zijn er toegevoegd om jouw iPhone nóg persoonlijker te maken? Alles over de nieuwste iOS update lees je hier.

APPLE IOS 16
Welke iPhones zijn geschikt?

Bij het kopen van de nieuwste iPhones is het toestel standaard voorzien van iOS 16. Dit is het geval bij de iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max. Heb je een ouder iPhone model? Dat is geen probleem. Er zijn een hoop toestellen waarbij het ook mogelijk is om de iOS 16 update uit te voeren. Hiervoor moet je handmatig iOS 16 installeren. Helaas is deze update niet mogelijk bij de iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7 en iPhone 7 Plus. 

iOS 16

iOS 16 features

Elk nieuw besturingssysteem brengt weer een hoop fantastische features met zich mee. Met de komst van iOS 16 is dat absoluut weer het geval. Van een compleet vernieuwde lock screen, foto en focus mogelijkheden tot Apple Pay en Wallet. iOS 16 heeft alles in z’n mars om écht alles uit je telefoon te halen. De meest noemenswaardige features lichten we hieronder verder toe.

Nieuw toegangsscherm

Volledig gepersonaliseerd.

  • Meer informatie

Haal meer uit je mail

Inplannen en terughalen.

  • Meer informatie

Berichten bewerken

Foto's, muziek en documenten delen.

  • Meer informatie

Gedeelde iCloud-fotobibliotheek

Samen herinneringen delen.

  • Meer informatie

Meer Wallet mogelijkheden

Geen Tikkies meer.

  • Meer informatie

Apple Pay

Achteraf betalen, zonder gedoe.

  • Meer informatie

FAQ Veelgestelde vragen over iOS 16

  • Op alle toestellen die momenteel draaien op iOS 15 is het mogelijk om te upgraden naar iOS 16. Dit zijn de volgende iPhones:

  • De nieuwste iOS versie is gemakkelijk te installeren. Je krijgt namelijk vanzelf een melding wanneer de iOS 16 update beschikbaar is. Als je de melding hebt gemist, kan je de update terugvinden onder "Instellingen" op je iPhone. Klik vervolgens op "Algemeen" en dan "Software-update". De update verschijnt vervolgens in beeld.