iPhone 13
Nu superscherp geprijsd
Dagen
:
Uur
:
Minuten Min
:
Seconden Sec
iPhone 13 GOGOGO Deals
Dagen
:
Uur
:
Minuten Min
:
Seconden Sec

Alle Apple iPhones

Apple iPhone met abonnement

Op zoek naar Apple aanbiedingen en voordelige Apple abonnementen? Zoek dan niet verder! Bij T-Mobile combineer je jouw nieuwe iPhone áltijd met het abonnement dat perfect bij je past. Ontdek het aanbod Apple iPhones en vergelijk de toestellen met elkaar. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. En het mooiste van alles? Bij T-Mobile weet je 100% zeker dat je nooit teveel betaalt. Ben je niet tevreden met je abonnement en heb je de behoefte aan meer of juist minder belminuten en MB’s? Geen probleem. Je kunt jouw Apple abonnement iedere maand kosteloos aanpassen.

Meer over Apple

Apple werd in de Amerikaanse staat Californië in 1976 opgericht door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne. In nog geen 50 jaar is het Amerikaanse elektronicabedrijf uitgegroeid tot een van dé marktleiders op het gebied van software en hardware. Van iPads en iMacs tot vernieuwende iPhones die je keer om keer omver blazen met prachtige designs en baanbrekende features. De honger van Apple naar vernieuwing en verbetering zorgt er ieder jaar weer voor dat er producten op de markt verschijnen waar miljoenen fans handenwrijvend naar uitkijken. Op het gebied van telefonie heeft Apple een relatief korte tijd nodig gehad om uit te groeien tot één van de merken waar het echt om draait. Apple lanceerde de eerste iPhone in 2007 en inmiddels zijn we alweer meer dan tien jaar verder en vergapen we ons aan alles wat nieuwe toestellen als de iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max en iPhone 13 mini ons te bieden hebben. En het mooiste van alles? Apple zal er de komende jaren alles aan doen om je te blijven verrassen!

Ben jij benieuwd wat er allemaal beter is aan de nieuwe iPhone 13? Bekijk onze handige vergelijking tussen de iPhone 13 en de iPhone 12 en kom er snel achter of dit hèt toestel voor jou is.

Ruil je oude telefoon in voor korting

Ben jij van plan om een nieuwe telefoon aan te schaffen in combinatie met een Apple abonnement? Dan hebben we misschien goed nieuws voor jou. Ruil je gebruikte telefoon bij ons in en profiteer van korting op je maand- of aanschafbedrag. Wil je hier graag meer over weten? Raadpleeg dan onze pagina over toestel inruilen.

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.

Veelgestelde Apple vragen

 • De nieuwste Apple telefoons heten de iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Deze toestellen zijn in september 2021 gelanceerd.

 • De actuele levertijden van de iPhone 13-serie vind je terug op ons forum.

 • Bij T-Mobile vind je een ruim assortiment aan iPhones. Op dit moment heeft T-Mobile de volgende iPhones in de shop:

 • Alle informatie hebben we voor je verzameld op de losse telefoons pagina. Hier zie je een actuele lijst van iPhones die los te koop zijn.

 • Voor de scherpste prijzen van T-Mobile verwijzen we je naar de Apple iPhones pagina. Ruil je je oude telefoon in wanneer je kiest voor een nieuw of vernieuwd abonnement? Dan krijg je korting! Bekijk hiervoor de inruilpagina.

 • 1 op 1 inruilen gaat uiteraard niet. Je kunt jouw gebruikte smartphone wel inruilen voor korting op je nieuwe iPhone. Wil je graag weten hoeveel je terugkrijgt voor jouw telefoon? Op de toestelrinruil pagina zie je dit meteen.

 • Jouw gebruikte telefoon is geld waard. Op deze inruilpagina zie je precies hoe je dit aan kunt pakken.

 • Alle telefoons van Apple zijn geschikt voor zakelijk gebruik. Koppel je nieuwe iPhone aan een voordelig zakelijk abonnement en haal álles uit je telefoon.

 • Wanneer je overstapt van Apple naar Android of de omgekeerde weg bewandelt, is het fijn om te weten hoe je je contacten over kunt zetten. Op onze contacten overzetten pagina lees je hoe je dit aanpakt.

 • eSIM is een afkorting voor embedded SIM en is de opvolger voor de bekende plastic simkaart. Een eSIM doet hetzelfde als een traditionele simkaart alleen zit deze ingebouwd in je telefoon of device. In plaats van een simkaart in je telefoon te stoppen, download je een eSIM profiel op je telefoon. Dit doe je door het scannen van een QR-code.

  T-Mobile heeft als eerste Nederlandse provider eSIM geïntroduceerd in Nederland! Alles over eSIM lees je op onze speciale eSIM pagina.