Onze directie

Leer onze directieleden kennen

Algemeen Directeur

Søren Abildgaard

CEO

Profiel

Søren Abildgaard is op 1 februari 2017 gestart als CEO van T-Mobile Nederland. Hij heeft ruime ervaring in de Europese telecommunicatiesector. Voordat hij de stap naar T-Mobile Nederland maakte was hij Chief Commercial Officer bij Telia Company. Vóór zijn aantreden bij de Telia Group was Søren CEO van Telia Denmark, waar hij het bedrijf tot dé toonaangevende mobiele aanbieder in de Deense markt heeft gemaakt. Eerder was hij onder meer CEO van Call Me Denmark en had hij diverse functies binnen de Deense telecommunicatiesector, waaronder in Customer Care, Brand en Marketing.

Financieel Directeur

Robert Jelinek-Nacke

Financieel Directeur

Profiel

Robert Jelinek-Nacke is op 1 juli 2016 gestart als Financieel Directeur van T-Mobile Nederland. In deze functie is Robert verantwoordelijk voor de financiële strategie van T-Mobile Nederland. Hiervoor was Robert werkzaam als Vice President Free Cash Flow and Operating Working Capitals bij Deutsche Telekom.

Directeur Technology

Kim Larsen

Directeur IT & Technology

Directeur Zakelijke Markt

Leon Toet

Directeur Zakelijke Markt

Profiel

Leon Toet is directeur Zakelijke Markt en inspireert met zijn team de zakelijke markt vanuit hun passie voor ondernemen op en met het beste en snelste netwerk van Nederland. Leon zit sinds 1 mei 2018 in de Executive Committee (ExCo) van T-Mobile Nederland. Hij heeft een brede telecomervaring en vervulde hiervoor de functie van directeur bij Ben.

Directeur Customer Operations

Tisha van Lammeren

Directeur Consumentenmarkt a.i.

Profiel

Tisha van Lammeren vervult sinds 1 oktober 2018 de functie van Directeur Consumenten a.i. In deze functie is zij verantwoordelijk voor alle consumentenactiviteiten bij T‑Mobile.

Tisha is in 2004 gestart bij T-Mobile. In de afgelopen jaren heeft zij verschillende managementfuncties vervuld met een focus op marketing, sales en customer operations. In haar vorige functie bij T‑Mobile was Tisha verantwoordelijk voor Consumer mobiel (mobiel en prepaid) en T‑Mobile Thuis.

HR Directeur

Saskia Bekkers

Directeur HR

Directeur Ben/Tele2

Leslie Hogeveen

Directeur Ben/Tele2

Directeur Transformatie Strategie

Jon Talbot

Directeur Transformatie Strategie