Onze directie

Leer onze directieleden kennen

Algemeen Directeur

Søren Abildgaard

CEO

Profiel

Søren Abildgaard is op 1 februari 2017 gestart als CEO van T-Mobile Nederland. Hij heeft ruime ervaring in de Europese telecommunicatiesector. Voordat hij de stap naar T-Mobile Nederland maakte was hij Chief Commercial Officer bij Telia Company. Vóór zijn aantreden bij de Telia Group was Søren CEO van Telia Denmark, waar hij het bedrijf tot dé toonaangevende mobiele aanbieder in de Deense markt heeft gemaakt. Eerder was hij onder meer CEO van Call Me Denmark en had hij diverse functies binnen de Deense telecommunicatiesector, waaronder in Customer Care, Brand en Marketing.

Financieel Directeur

Robert Jelinek-Nacke

Financieel Directeur

Profiel

Robert Jelinek-Nacke is op 1 juli 2016 gestart als Financieel Directeur van T-Mobile Nederland. In deze functie is Robert verantwoordelijk voor de financiële strategie van T-Mobile Nederland. Hiervoor was Robert werkzaam als Vice President Free Cash Flow and Operating Working Capitals bij Deutsche Telekom.

Directeur Technology

Rachid El Hattachi

Directeur Technology

Profiel

Rachid El Hattachi is op 1 juli 2016 aangesteld als Directeur Technology bij T-Mobile Nederland. Binnen die rol is hij verantwoordelijk voor het mobiele netwerk en de IT-systemen. Rachid is een allround telecomexpert en netwerkspecialist met meer dan vijftien jaar ervaring in mobiele en vaste telecommunicatie. Hij bekleedde diverse internationale functies bij onder andere Nokia, Telfort en T-Mobile Nederland. Hiervoor was hij bij Deutsche Telekom werkzaam als Senior Vice President Technology Architecture, Innovation & Engineering.

Directeur Customer Operations

Marieke Snoep

Directeur Consumentenmarkt

Profiel

Marieke Snoep is Chief Commercial Officer voor alle consumentenactiviteiten en bouwt bij T-Mobile aan de koers die klanten herkennen aan het netwerk van de grenzeloze mogelijkheden en producten zonder barrières zoals ‘Unlimited’ en Datavrije Muziek.

Sinds 2015 was Snoep verantwoordelijk voor de zakelijke activiteiten van T-Mobile, waarbij zij dat onderdeel transformeerde tot de snelst groeiende B2B aanbieder van Nederland. In 2012 trad zij toe tot de management board van T-Mobile Nederland als Directeur Customer Operations nadat zij sinds 2002 diverse managementfuncties had bekleed binnen customer operations. Daarin bracht zij in het bijzonder ‘de klant aan tafel’.

Directeur Zakelijke Markt

Leon Toet

Directeur Zakelijke Markt

Profiel

Leon Toet is directeur Zakelijke Markt en inspireert met zijn team de zakelijke markt vanuit hun passie voor ondernemen op en met het beste en snelste netwerk van Nederland. Leon zit sinds 1 mei 2018 in de Executive Committee (ExCo) van T-Mobile Nederland. Hij heeft een brede telecomervaring en vervulde hiervoor de functie van directeur bij Ben.