Onze directie

Leer onze directieleden kennen

Algemeen Directeur

Søren Abildgaard

CEO

Profiel

Søren Abildgaard is op 1 februari 2017 gestart als CEO van T-Mobile Nederland. Hij heeft ruime ervaring in de Europese telecommunicatiesector. Voordat hij de stap naar T-Mobile Nederland maakte was hij Chief Commercial Officer bij Telia Company. Vóór zijn aantreden bij de Telia Group was Søren CEO van Telia Denmark, waar hij het bedrijf tot dé toonaangevende mobiele aanbieder in de Deense markt heeft gemaakt. Eerder was hij onder meer CEO van Call Me Denmark en had hij diverse functies binnen de Deense telecommunicatiesector, waaronder in Customer Care, Brand en Marketing.

Financieel Directeur

Robert Jelinek-Nacke

Financieel Directeur

Profiel

Robert Jelinek-Nacke is op 1 juli 2016 gestart als Financieel Directeur a.i. van T-Mobile Nederland. In deze functie is Robert verantwoordelijk voor de financiële strategie van T-Mobile Nederland. Hiervoor was Robert werkzaam als Vice President Free Cash Flow and Operating Working Capitals bij Deutsche Telekom.

Directeur Technology

Rachid El Hattachi

Directeur Technology

Profiel

Rachid El Hattachi is op 1 juli 2016 aangesteld als Directeur Technology bij T-Mobile Nederland. Binnen die rol is hij verantwoordelijk voor het mobiele netwerk en de IT-systemen. Rachid is een allround telecomexpert en netwerkspecialist met meer dan vijftien jaar ervaring in mobiele en vaste telecommunicatie. Hij bekleedde diverse internationale functies bij onder andere Nokia, Telfort en T-Mobile Nederland. Hiervoor was hij bij Deutsche Telekom werkzaam als Senior Vice President Technology Architecture, Innovation & Engineering.

Directeur Customer Operations

Marieke Snoep

Directeur Zakelijke Markt

Profiel

Marieke Snoep is sinds februari 2015 Directeur Zakelijke Markt van T-Mobile Nederland. In deze rol is zij verantwoordelijk voor de strategie en resultaten van T-Mobile op de zakelijke markt. Marieke trad in 2002 in dienst bij T-Mobile en heeft sinds die tijd diverse managementfuncties bekleed binnen customer operations. In 2012 trad zij toe tot de directie van T-Mobile Nederland als Directeur Customer Operations.