Onze directie

Leer onze directieleden kennen

Algemeen Directeur

Søren Abildgaard

Algemeen Directeur

Profiel

Søren Abildgaard is op 1 februrari 2017 gestart als CEO van T-Mobile Nederland. Søren Abildgaard heeft ruime ervaring in de Europese telecommunicatiesector. Voordat hij de stap naar T-Mobile Nederland maakte was hij Chief Commercial Officer bij Telia Company. Vóór zijn aantreden bij de Telia Group was Søren CEO van Telia Denmark, waar hij het bedrijf tot dé toonaangevende mobiele aanbieder in de Deense markt heeft gemaakt. Eerder was hij onder meer CEO van Call Me Denmark en had hij diverse functies binnen de Deense telecommunicatiesector, waaronder in Customer Care, Brand en Marketing.

Directeur Consumer

Martin Knauer

Directeur Consumer

Profiel

Martin Knauer is op 1 juli 2016 gestart als Directeur Consumer van T-Mobile. Voordat Martin de stap naar T-Mobile Nederland maakte, was hij Managing Director van Congstar, een innovatieve start-up in de Duitse telecomspeler en een merk van Deutsche Telekom. Sinds 1996 heeft Martin meerdere managementfuncties bekleed binnen Deutsche Telekom waaronder Marketing Director en Senior Vice President ICT Business Europe.

Financieel Directeur

Robert Jelinek-Nacke

Financieel Directeur

Profiel

Robert Jelinek-Nacke, is op 1 juli gestart als Financieel Directeur a.i. van T-Mobile Nederland. In deze functie is Robert verantwoordelijk voor de financiële strategie van T-Mobile Nederland. Hiervoor was Robert verantwoordelijk werkzaam als Vice President Free Cash Flow and Operating Working Capitals bij Deutsche Telekom.

Directeur Technology

Rachid El Hattachi

Directeur Technology

Profiel

Rachid El Hattachi is op 1 juli 2016 gestart als Directeur Technology bij T-Mobile Nederland en is verantwoordelijk voor het mobiele netwerk en IT-systemen. Rachid is een all round telecomexpert en netwerkspecialist met meer dan vijftien jaar ervaring in mobiele en vaste telecommunicatie. Hij bekleedde diverse internationale functies bij onder andere Nokia, Telfort en T-Mobile Nederland. Als laatste was hij werkzaam bij Deutsche Telekom, als Senior Vice President Technology Architecture, Innovation & Engineering.

Directeur Customer Operations

Marieke Snoep

Directeur Zakelijke Markt

Profiel

Marieke Snoep trad in 2002 in dienst bij T-Mobile en heeft sinds die tijd diverse managementfuncties bekleed binnen customer operations. In 2012 trad zij toe tot de directie van T-Mobile Nederland als Directeur Customer Operations.

Sinds februari 2015 is Marieke verantwoordelijk voor de strategie en resultaten van T-Mobile op de zakelijke markt als Directeur Zakelijke Markt.