Wij doen beloftes en maken ze samen waar.

Na de fusie garanderen wij meer concurrentie op de Nederlandse telecommarkt. Dat is nodig omdat jij als consument hier beter van wordt.

BELOFTE #1

NA DE FUSIE LANCEREN WIJ ALS EERSTE LANDELIJK 5G

5G is dichterbij dan je denkt. Daar zorgen wij voor. Door de integratie van onze netwerken bieden wij al in 2020 als eerste landelijk 5G.

KPN en VodafoneZiggo, snel hè?

BELOFTE #2

NA DE FUSIE HELPEN WE NEDERLAND VOORUIT DOOR DE UITROL VAN GLASVEZEL EN MET SCHERPE PRIJZEN VOOR VAST

Nederland wil voorop lopen in een snelle, digitale maatschappij. De klanten van KPN en VodafoneZiggo worden jaar na jaar geconfronteerd met forse prijsverhogingen voor vast internet. Wij gaan dit anders doen. Wij verhogen de eerste 3 jaar de prijzen op vast niet (behalve een correctie voor inflatie). Daarnaast rollen wij samen met partners glasvezel uit en zorgen we ervoor dat minstens 2 miljoen huishoudens en bedrijven toegang krijgen tot supersnelle glasvezelverbindingen. Scherp geprijsd natuurlijk.

Klanten van KPN en VodafoneZiggo, overstappen staat vrij!

BELOFTE #3

NA DE FUSIE NOG STEEDS  Tele2 UNLIMITED DATA voor MAXIMAAL € 25, DRIE JAAR LANG

Ook na de fusie blijf je voor Unlimited Data bij Tele2 maximaal € 25 betalen. En dat blijft in ieder geval zo tot 3 jaar na de fusie! Daarmee steken we onze nek uit, maar dat mag je verwachten van de challenger in de markt.

Klanten van KPN en VodafoneZiggo, we wachten op jullie!

BELOFTE #4

NA DE FUSIE BIEDEN WIJ CONTRACT­VRIJHEID

Wij geven je je vrijheid terug. Met vaste lage prijzen voor onbeperkt mobiel en vast internet. En na de fusie kun je ook kiezen voor een vast abonnement dat maandelijks opzegbaar is.

KPN en VodafoneZiggo, zo kan het dus ook!

BELOFTE #5

NA DE FUSIE BIEDEN WIJ SNEL INTERNET IN HEEL NEDERLAND

We maken een eind aan de digitale ongelijkheid in Nederland. Maar liefst 500.000 huishoudens in Nederland hebben belabberde vaste verbindingen. Schandalig vinden wij. Met ons gecombineerde netwerk maken we snel internet van 100 Mbit/s landelijk beschikbaar. 

KPN en VodafoneZiggo, kunnen jullie het nog bijbenen?

Meer voordelen

Na de fusie volgen nog meer voordelen voor de Nederlandse consumenten en bedrijven.

NA DE FUSIE BIEDEN WIJ GRATIS TOEGANG TOT NARROWBAND IOT

Ondernemers van Nederland, let op! Na de fusie bieden wij vernieuwende IT-oplossingen en kunnen jullie tot 2025 gratis gebruik maken van onze slimme narrowband IoT-oplossingen. We combineren het best geteste mobiele netwerk van T-Mobile met het vaste netwerk en de diensten van Tele2. Je kunt steeds sneller zaken doen!

KPN en VodafoneZiggo wij gaan door met innoveren, doen jullie mee?

Ga naar Twitter
Twitter

Volg onze CEO Søren voor het actuele nieuws

Søren op Instagram
Instagram

Op Instagram laat CEO Søren je meer zien van T-Mobile