Populaire zoekopdrachten

Overzicht Mobiel

3 handige weetjes over werken in onze T-Shops

31-05-2019 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
31-05-2019 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Onze winkels zijn er voor iedereen: voor diegene die een smartphone wil kopen, diegene die van abonnement wil wisselen en voor diegene wiens scherm kapot is na een val van de trap. De T-shop is de plek waar het allemaal begint. Natuurlijk vind je ons hele assortiment in onze shops, maar wist je ook dat wij alles in huis hebben voor een succesvolle carrière in sales? Drie handige weetjes over onze T-Shops!

Ben je als ondernemer benieuwd naar de laatste innovaties op het gebied van productiviteit, technologie, groei en connectiviteit? Check dan Founders, onze zakelijke blog!

1. Jouw carrière, jouw keuze

Je kent het wel: dag in en dag uit hetzelfde werk doen. Nee? Wij ook niet! Veel bedrijven roepen het maar wij beloven het: geen dag in onze T-Shop is hetzelfde. Elke klant is anders. En hun vraag of behoefte immers ook.

Maar het ligt ook aan jezelf. Want de mogelijkheden binnen onze shops zijn er, je moet het alleen zelf wel oppakken. Het is tenslotte jouw carrière, niet die van ons. Draai dus zelf aan de knoppen en wij helpen je. Vinden wij belangrijk. En leuk.

2. Meningen. Duidelijk en Niet te missen.

De hele dag gaan mensen in en uit de winkel. Tijdens zo’n bezoek laat iedereen z’n of haar ongezouten mening horen. Over elk product. En elke dienst. Daar houden wij van. Want zo leveren wij altijd de beste service.

Door dit directe en eerlijke contact met de klant laten wij zien dat Telecom beter, sneller en simpeler kan.

3. Niet zomaar een product. Het beste product

Zodra de deur open gaat, kom jij uit de startblokken. Nieuwe bezoeker, ontevreden klant of leverancier; jij zorgt ervoor dat iedereen met de juiste antwoorden de shop tevreden weer verlaat.

Tuurlijk werken wij met ambitieuze targets maar het leukste aan deze baan? Unlimited vertellen over streamen in het weekend, over datavrij muziek luisteren en over nachtenlang swipen, scrollen, checken en posten.

We bieden niet zomaar iets aan. We bieden het beste.

Blijf op de hoogte van werken bij T-Mobile

Zeg jij “ja” zonder met je ogen te knipperen? Dan heb jij de challenger mindset. Daag met ons de markt uit.

Kom werken bij een provider waar je in gelooft. Het is tijd.

Deel dit artikel