Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

Met deze 3D-geprinte oorbellen vallen je Apple AirPods veilig in een bakje

13-10-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
13-10-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Wie de nieuwe iPhone 7 al in zijn bezit heeft, weet dat ook dat apparaat met een beperking komt: geen koptelefoonaansluiting meer. In plaats de traditionele oordopjes levert Apple nu een andere variant mee: de draadloze AirPods, zonder draden. Probleem is wel dat ze nogal klein en friemelig zijn. Soms willen ze ook op de grond vallen, wat natuurlijk niet fijn is.

Gelukkig kun je nu een statement maken met deze 3D-geprinte oorbellen van het bedrijf M3D. De ontwerpers hebben oorbellen bedacht die je AirPods of andere draadloze oordopjes veilig op kunnen vangen als je besluiten je oor te verlaten. Het bedrijf heeft het ontwerp ervan gedeeld op Thingiverse, een platform waar je 3D-modellen kunt downloaden.

Het enige wat je nu nog moet doen, is een 3D-printer kopen, huren of vinden en die het model in de voor jouw gewenste kleuren laten printen. Het model op Thingiverse is gratis te downloaden. Je bent je oordopjes nooit meer kwijt, ze vallen nooit meer op de grond en je maakt een fantastisch fashionstatement!

m3d

Deel dit artikel