T-Mobile blog Founders blog

Populaire zoekopdrachten

5g telefoons
Overzicht Mobiel

Alle 5G-telefoons bij T-Mobile

29-03-2023 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
29-03-2023 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Steeds meer telefoons zijn geschikt voor 5G. Niet alleen de duurdere modellen, maar er zijn ook steeds meer betaalbare mobiele telefoons met 5G. In dit blog zetten we alle 5G-telefoons die bij T-Mobile te koop zijn voor je op een rij. Ideaal als jij graag dit supersnelle mobiele netwerk wilt gebruiken.

5g telefoons 2022

Wat is 5G?

5G is het nieuwste mobiele netwerk. Het is de opvolger van 4G en moet in de toekomst voor veel hogere snelheden zorgen. 5G heeft een lagere vertraging dan 4G. Het mooie daaraan? Een down- of upload start sneller en zo stream je bijvoorbeeld extra vloeiend. Dat de mogelijkheden van 5G ongekend zijn, bewijst onderstaand filmpje wel:

Maar er is meer. Zelfrijdende auto’s, slimme energiemeters, noodvoorzieningen in of rondom je huis en – ongelofelijk maar waar – tatoeëren op afstand, zijn allemaal ontwikkelingen binnen 5G. Wat je als consument met een 5G-telefoon merkt, zijn bijvoorbeeld vliegensvlugge downloads.

Deze 5G-telefoons zijn te koop

Er zijn steeds meer 5G-telefoons met abonnement te koop bij T-Mobile. We hebben ze allemaal voor je op een rij gezet:

Laatste update: 29 maart 2023

iPhone 13

De iPhone 13 is een van de snelste 5G-telefoons die je kunt krijgen. Stel snel je favoriete exemplaar samen om van hoge mobiele snelheden te genieten!

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Apple iPhone 13 Groen Apple iPhone 13 Zwart Apple iPhone 13 Blauw Apple iPhone 13 Rood Apple iPhone 13 Roze Apple iPhone 13 Wit

Waarom een 5G-telefoon kopen

Om ons heen wordt het 5G-netwerk steeds meer uitgerold. Wil je daar gebruik van maken? Koop dan snel een 5G-telefoon. Een 5G-abonnement is namelijk niet genoeg. Je telefoon moet het 5G-netwerk ook ondersteunen. De frequenties tussen 4G en 5G zijn namelijk verschillend. Niet iedere telefoon ontvangt 5G. De 5G-toestellen die hierboven genoemd staan dus wel.

Wat is er nog meer nodig voor 5G?

Met een 5G-telefoon ben je klaar om het nieuwste mobiele netwerk te gebruiken. Snel internet met een lage vertraging ligt binnen handbereik. Je bepaalt zelf of je 5G wil gebruiken.

Ga je voor een Unlimited abonnement? Dan krijg je 5G er gratis bij. Neem je een kleinere databundel? Je kunt dan de 5G optie aanzetten voor € 2,50 per maand. In gebieden met 5G-dekking gebruik je dan dit nieuwste mobiele netwerk.

Goed nieuws: wij hebben ondertussen al landelijke 5G-dekking (90% van alle inwoners van Nederland woont in het 5G-dekkingsgebied van T-Mobile), dus bij ons zit je altijd goed.

Veel plezier met 5G!

Deel dit artikel