Populaire zoekopdrachten

5g telefoons
Overzicht Mobiel

Alle 5G-telefoons bij T-Mobile

19-05-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
19-05-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Steeds meer telefoons zijn geschikt voor 5G. Niet alleen de duurste, maar ook betaalbaardere smartphones. In dit blog zetten we alle 5G-telefoons die bij T-Mobile te koop zijn voor je op een rij. Ideaal als jij graag het beste geteste mobiele netwerk wilt gebruiken.

Wat is 5G?

5G is het nieuwste mobiele netwerk. Het is de opvolger van 4G en moet in de toekomst voor veel hogere snelheden zorgen. 5G heeft een lagere vertraging dan 4G. Het mooie daaraan? Een down- of upload start sneller en zo stream je bijvoorbeeld extra vloeiend. Dat de mogelijkheden van 5G ongekend zijn, bewijst onderstaand filmpje wel:

Deze 5G-telefoons zijn te koop

Er zijn steeds meer 5G-telefoons die je kunt kopen met een abonnement bij T-Mobile. Hier staan ze op een rij:

Laatste update: 19 mei 2021.

5g telefoons t-mobile

Betaalbare 5G-telefoons uitgelicht

Zo zie je maar: er zijn al veel 5G-telefoons te koop. Het mooie is dat ze steeds betaalbaarder zijn. Je hoeft dus niet altijd de hoofdprijs te betalen om 5G te gebruiken. Dat bewijzen deze telefoons wel. Voor iets meer dan € 300 heb je al een 5G-telefoon:

  • OnePlus Nord: supersnelle smartphone met glazen voor- en achterkant, quad camera en 5G voor € 336
  • OPPO Reno 4 Z: ideale gametelefoon met hoge schermverversingssnelheid van 120 Hz en 5G voor € 336

Wat is nog meer nodig voor 5G?

Met een 5G-telefoon ben je klaar om het nieuwste mobiele netwerk te gebruiken. Snel internet met een lage vertraging ligt binnen handbereik! Je bepaalt zelf of je 5G wilt gebruiken. Ga je voor een Unlimited abonnement? Dan krijg je 5G er gratis bij. Neem je een kleinere databundel? Je kunt dan de 5G-optie aanzetten voor € 2,50 per maand. In gebieden met 5G-dekking gebruik je dan dit nieuwste mobiele netwerk. Goed nieuws: wij hebben ondertussen al landelijke 5G-dekking (90% van alle inwoners van Nederland woont in het 5G-dekkingsgebied van T-Mobile), dus bij ons zit je altijd goed.

Tip: tot en met 3 januari 2021 zijn het bij ons de GOGOGO-weken. Tot die tijd kun je een heleboel 5G-telefoons en abonnement met korting kopen. In ons blog over de GOGOGO-deals staan alle kortingen en deals op een rij!

Veel plezier met 5G!

Deel dit artikel