Populaire zoekopdrachten

5g telefoons
Overzicht Mobiel

Alle 5G telefoons bij T-Mobile

03-12-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
03-12-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Steeds meer telefoons zijn geschikt voor 5G. Niet alleen de duurste, maar ook betaalbaardere smartphones. In dit blog zetten we alle 5G telefoons die bij T-Mobile te koop zijn voor je op een rij. Ideaal als jij graag het beste geteste mobiele netwerk wilt gebruiken.

Wat is 5G?

5G is het nieuwste mobiele netwerk. Het is de opvolger van 4G en moet in de toekomst voor veel hogere snelheden zorgen. 5G heeft een lagere vertraging dan 4G. Het mooie daaraan? Een down- of upload start sneller en zo stream je bijvoorbeeld extra vloeiend. Dat de mogelijkheden van 5G ongekend zijn, bewijst onderstaand filmpje wel:

Deze 5G telefoons zijn te koop

Er zijn steeds meer 5G telefoons die je kunt kopen met een abonnement bij T-Mobile. Hier staan ze op een rij:

Laatste update: 3 december 2021.

5g telefoons t-mobile

3 betaalbare 5G telefoons uitgelicht

Zo zie je maar: er zijn al veel 5G telefoons te koop. Het mooie is dat ze steeds betaalbaarder zijn. Je hoeft dus niet altijd de hoofdprijs te betalen om 5G te gebruiken. Dat bewijzen deze telefoons wel. Voor minder dan € 300 heb je al een 5G telefoon:

  • Samsung Galaxy A22: een heel betaalbare telefoon met extra snel 90 Hz-scherm om soepel in hoge kwaliteit te streamen via 5G voor maar € 192
  • Samsung Galaxy A32: een indrukwekkend complete smartphone met vier camera’s aan de achterkant en een enorme 5000 mAh batterij om de hele dag door te internetten. Prijs: € 240.
  • Motorola Moto G 5G Plus: Supersnelle smartphone met extra fijne, soepele Android-versie. Ook bijzonder: dubbele selfiecamera voor extra mooie foto’s en vlogs. Ideaal in combinatie met de 5G-ondersteuning. Prijs: € 240.
Galaxy A52s

Met de Samsung Galaxy A52s heb je voor net dat beetje meer een net iets betere betaalbare 5G telefoon. Indrukwekkende 64-megapixelcamera, stof- en waterdicht, extra krachtige processor en indrukwekkende selfies van 32 megapixel

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen

vorige stap
Samsung Galaxy A52s Zwart Samsung Galaxy A52s Mint Samsung Galaxy A52s Lila

Wat is nog meer nodig voor 5G?

Met een 5G telefoon ben je klaar om het nieuwste mobiele netwerk te gebruiken. Snel internet met een lage vertraging ligt binnen handbereik! Je bepaalt zelf of je 5G wilt gebruiken. Ga je voor een Unlimited abonnement? Dan krijg je 5G er gratis bij. Neem je een kleinere databundel? Je kunt dan de 5G optie aanzetten voor € 2,50 per maand. In gebieden met 5G dekking gebruik je dan dit nieuwste mobiele netwerk. Goed nieuws: wij hebben ondertussen al landelijke 5G dekking (90% van alle inwoners van Nederland woont in het 5G dekkingsgebied van T-Mobile), dus bij ons zit je altijd goed.

Veel plezier met 5G!

Deel dit artikel