Populaire zoekopdrachten

Overzicht Innovatie

Aanleg glasvezelnetwerk in Haagse wijk Segbroek afgerond

08-06-2020 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
08-06-2020 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

De aanleg van het glasvezelnetwerk in het Haagse stadsdeel Segbroek is afgerond. In totaal werd er sinds de start van de werkzaamheden maar liefst 140 kilometer glasvezelkabel ingegraven.

Nu de werkzaamheden zijn afgerond hebben ruim 32.000 huishoudens toegang tot supersnel internet, enkele duizenden gezinnen maken hier nu al gebruik van met een glasvezel abonnement.

Speciale actie

T-Mobile wil dat meer Nederlanders toegang krijgen tot internet met een snelheid van 1 Gigabit per seconde (Gbps), tegen een zo laag mogelijk prijs. Klanten die hun supersnelle verbinding thuis combineren met een T-Mobile Unlimited mobiel abonnement betalen dan ook slechts 25 euro per maand.

Wil je als bewoner of ondernemer in de wijk Segbroek aan de slag met het glasvezelnetwerk van T-Mobile? Dan is er nu tot 30 juni 2020 een speciale actie. Niet alleen kun je met 4 weken worden aangesloten op het netwerk, je ontvangt ook nog eens een dinerbon t.w.v €50!

Doe de postcodecheck om te checken of jij in aanmerking komt voor dit supersnelle aanbod.

Mooie start

Samen met partners Primevest en VolkerWessels Telecom hebben we in Segbroek laten zien dat we in korte tijd en met minimale overlast veel huishoudens in Den Haag kunnen laten profiteren van een snelle glasvezelverbinding. In een tijdsbestek van 11 maanden werden er 32.000 huishoudens aangesloten.

CEO Søren Abildgaard van T-Mobile : “Het project in Segbroek is een mooie start die we dit jaar gaan vervolgen met tenminste 100.000 extra adressen, te beginnen in Den Haag Loosduinen . Het is goed om te zien dat zoveel klanten direct gebruik maken van dit aanbod en enthousiast zijn over de snelheid en kwaliteit van ons glasvezelnetwerk.”

Deel dit artikel