T-Mobile blog Founders blog
Apple Watch Series 8
07-09-2022 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Apple Watch Series 8: de ultieme smartwatch

07-09-2022 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Luisteren Deel dit artikel

De nieuwe Apple Watch Series 8 GPS + Cellular is aangekondigd! Welke verbeteringen zitten er allemaal in deze gloednieuwe smartwatch? Wat kun je er allemaal mee? En is het ook mogelijk om met het horloge te bellen? Ontdek het hier!

Even voorstellen: Apple Watch Series 8 GPS + Cellular

Het voordeel van een Apple Watch? Makkelijk in gebruik en een duidelijk overzicht van je dagelijkse gegevens. Dat gemak is beter dan ooit verpakt in de Apple Watch Series 8 GPS + Cellular. Door een aantal belangrijke vernieuwingen is het zelfs de beste smartwatch op de markt. Sneller in gebruik, gaat langer mee en is nog mooier geworden ook.

Dit kan de Apple Watch Series 8 GPS + Cellular

Met de nieuwe Apple Watch Series 8 GPS + Cellular haal je de ultieme wearable in huis. Apple heeft het nieuwe model op ongekend veel punten verbeterd. De belangrijkste? Die nemen we met je door.

Apple Watch Series 8 2022

Groter scherm

Het kenmerkende vierkante scherm van de Apple Watch is in de Apple Watch Series 8 GPS + Cellular groter dan ooit. Met zijn edge to edge display heb je meer schermruimte. Je apps selecteren en navigeren is daardoor nóg makkelijker. Een ander voordeel? Berichten die binnenkomen bevatten meer tekst, waardoor je in één oogopslag alles ziet wat je ontvangt.

Verbeterde batterijduur

De Apple Watch Series 8 GPS + Cellular gaat dankzij een verbeterde batterijduur langer mee. 18 uur bij standaard gebruik. Het hoogst haalbare? 36 uur op één lading! Dat komt door de nieuwe low power-mode. De smartwatch verbruikt daarmee minder energie. Apps die op de achtergrond draaien, doen dat energiezuiniger. Zo hoef je het horloge minder vaak op te laden.

Meer gezondheidssensoren

De Apple Watch Series 8 GPS + Cellular geeft je een goed beeld over je gezondheid. Zo houdt hij bij hoeveel je beweegt en hoeveel calorieën je daarmee verbrandt. In de nieuwe smartwatch introduceert Apple een aantal nieuwe functies. Zo is er nu een sensor die je lichaamstemperatuur meet. Daarmee kun je als vrouw zien wanneer je ovulatie of eisprong plaatsvindt.

Crashdetectie

De Apple Watch Series 8 GPS + Cellular heeft crashdetectie. Heb je een ongeluk met de auto of fiets? Dan meet de smartwatch die impact. Is die heel hoog? De Apple Watch Series 8 GPS + Cellular alarmeert dan de hulpdiensten. Dit is een verbetering van de al bestaande valdetectie die in de vorige generatie Apple Watch en iPhone zat.

Apple Watch SE (2e generatie)

Met de Apple Watch SE (2e generatie) GPS + Cellular brengt Apple een nieuw instapmodel uit. Deze is 20 procent sneller dan de vorige Apple Watch SE GPS + Cellular. Zijn scherm is 30 procent groter dan de Apple Watch Series 3 en ondersteunt crashdetectie. Hij kent dezelfde processor als de Apple Watch Series 8 GPS + Cellular. Daarmee is hij snel, heeft hij veel mogelijkheden en gaat hij lang mee.

Apple Watch Ultra GPS + Cellular

Voor de echte fanatieke gebruiker heeft Apple de Apple Watch Ultra GPS + Cellular. Dit is de ultieme Apple Watch! Met zijn 49mm case is hij een stuk groter dan de grootste Apple Watch Series 8 GPS + Cellular. Die is 45mm groot. Wat doet hij nog meer? Hij heeft een Action Button. Daarmee kun je als gebruiker van alles activeren. De batterij gaat in de normale modus 36 uur mee. Dit najaar komt er een nieuwe techniek waardoor hij zelfs 60 uur meegaat!

Ben je een liefhebber van watersport? Met de Apple Watch Ultra kun je makkelijk zwemmen. Als je gaat duiken, kan hij een diepte van 40 meter aan. Hij ondersteunt de internationale EN13319 standaard. Op 23 september komt dit nieuwe model uit.

Apple Watch Series 8 GPS + Cellular formaten en kleuren

Wil je een Apple Watch Series 8 GPS + Cellular gaan halen? Dan heb je de keuze uit verschillende formaten en kleuren.

Formaten

Er zijn een aantal formaten om uit te kiezen. Je hebt de keuze uit deze drie kastgroottes:

  • 41 mm
  • 45 mm
  • 49 mm (Apple Watch Ultra GPS + Cellular)

Kleuren

De Apple Watch Series 8 GPS + Cellular is in verschillende kleuren beschikbaar. Dit zijn ze:

  • Zwart
  • Wit
  • Zilver
  • Rood

Kun je bellen met de Apple Watch Series 8 GPS + Cellular?

De Apple Watch Series 8 GPS + Cellular heeft een versie die Multisim ondersteunt. Je belt en internet met de smartwatch zonder dat de iPhone bij je in de buurt is. Dat is handig wanneer je wilt gaan sporten en je je telefoon niet meeneemt. Gebruik Multisim en op die manier heb je met je Apple Watch Series 8 toegang tot het internet. Naast dat je gebeld kan worden, stream je zo ook je favoriete muziek tijdens je work-out. Of ontvang je belangrijke mails. Hoe het precies werkt? Lees het in het blog hieronder!

Apple Watch Series 8 GPS + Cellular: snel beschikbaar

Kun je niet wachten op de Apple Watch Series 8 GPS + Cellular? Bestel hem snel! Vanaf 16 september is hij leverbaar.

Deel dit artikel