Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Entertainment

NBA Fit maakt van de sterren van de NBA jouw persoonlijke trainers

08-06-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
08-06-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Altijd al willen trainen als een professional? Een nieuwe app van Under Armour maakt het in ieder geval mogelijk om alvast te trainen mét een professional. Met NBA Fit krijg je toegang tot alle trainingstips en voedingsgeheimen van de supersterren van de Amerikaanse basketbalcompetitie.

Het Amerikaanse sportmerk Under Armour is aan een imposante groeispurt bezig. Intussen is het bedrijf – door slimme overnames – al de grootste speler op het gebied van fitness apps en komen er steeds meer wearables van het merk op de markt. Een nieuwe samenwerking met de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA is een volgende uitbreiding.

De app NBA Fit combineert de informatie van de gebruikers met fitness tips en video’s van spelers uit de NBA en de vrouwelijke variant, de WNBA. Daarnaast zijn er allerlei uitdagingen om je actief te helpen bij het volhouden van je trainingsregime. Hoewel de meeste tips en tricks gericht zijn op het basketballen, zijn er genoeg leuke inzichten die elke sporter verder kunnen helpen.

De NBA Fit app is nu verkrijgbaar in de App Store of via Google Play.

Deel dit artikel