Populaire zoekopdrachten

appen met unlimiteds
Overzicht Innovatie

Ontdek de bijzondere verhalen van de Unlimiteds

22-11-2021 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
22-11-2021 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
appen met unlimiteds johrick

Jezelf overstijgen. Met hulp van de technologie van nu. Dat is wat de Unlimiteds doen. Van je oma van zeventig die haar inner-beautyvlogger ontdekt tot je neefje van zeven die zijn eigen Shopify winkel heeft voor zijn zelfgemaakte vlinderdassen. Stuk voor stuk voorbeelden van Unlimiteds.

Nieuwsgierig naar hun persoonlijke verhalen? Onze Johrick gaat ze voor je achterhalen. Overdag is hij een rots in de branding voor onze klanten. Vragen, groot of klein, hij zal er altijd voor je zijn. Deze social media fanaat scrolt daarnaast als echte Unlimited door TikTok en Instagram. In deze serie klimt hij in de app om de verhalen van andere Unlimiteds te horen.

Appen met: Brahim & Bilal

Brahim en Bilal zijn twee broers die alles met elkaar delen. Behalve de plek waar ze wonen. Als echte Unlimiteds weten ze elkaar alsnog op elk moment te vinden. Via apps, chats en natuurlijk hun vlogs. Johrick appte met ze over hun avonturen. Daar zijn er nogal wat van. Want elke week verrast Brahim Bilal – die het syndroom van Down heeft – weer op een andere manieren. Wat er binnenkort op het programma staat? Johrick vraagt het ze.

Appen met: Jaey Daalhuisen

Jaey verdedigt dit seizoen de eer van FC Utrecht in de eDivisie: de Eredivisie voor eSporters. Na een heftige blessure leek een carrière als topsporter voor hem uit zicht. Als een echte Unlimited gaf hij natuurlijk niet op. Inmiddels staat hij daarom op de digitale velden zijn mannetje. Daar wordt hard voor getraind. Thuis én op locatie in Stadion Galgenwaard. Johrick appte met ’m over zijn leven als eSporter.

Welkom bij de Unlimiteds

Je innerlijke beauty vlogger loslaten. Altijd bijpraten met je broer, zelfs als hij ergens anders woont? Of technische mogelijkheden aangrijpen om het na een slepende blessure tóch te maken als profvoetballer. Maar dan als eSporter. Welkom bij de Unlimiteds!

Deel dit artikel