T-Mobile blog Founders blog
apple watch series 7 cellular
29-10-2021 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Apple Watch Series 7 Cellular: nu verkrijgbaar bij T-Mobile

29-10-2021 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Luisteren Deel dit artikel

Bellen met je Apple Watch, zonder dat je je telefoon bij je hebt? Vanaf 5 november kan het eindelijk, want dan is de Apple Watch Series 7 Cellular met abonnement beschikbaar bij T-Mobile. Zo ben jij mobiel te bereiken op je smartwatch. Je kunt ‘m nu bestellen. Ontdek hier alles over dit indrukwekkende slimme horloge van Apple dat geschikt is voor 4G (LTE).

Even voorstellen: dit is de Apple Watch Series 7 Cellular

Samen met de nieuwe iPhone 13 telefoons stal-ie de show tijdens de laatste Apple-presentatie. De nieuwe Apple Watch Series 7. Apple’s slimste horloge ooit. Hij komt uit in twee versies: met gps en Cellular. Vanaf 5 november zijn we de enige provider waar de Apple Watch Series 7 Cellular verkrijgbaar is en je kunt ’m nu bij ons bestellen. Daarom praten we je bij over al zijn mooie functies.

Groter scherm

De Apple Watch Series 7 is de smartwatch van Apple met het grootste scherm. Zonder dat hij veel groter is dan zijn voorgangers. Knap! Hoe de fabrikant dat is gelukt? Door de randen met 40% te verkleinen. Zo past een scherm in het horloge dat bijna 20% groter is dan dat van de Apple Watch 6. Iets om blij van te worden!

apple watch series 7 cellular t-mobile

Makkelijk te bedienen

Vanuit de losse pols reageren op een WhatsApp-bericht? Met de Apple Watch Series 7 kan het. Op het grotere scherm veeg je extra makkelijk over het toetsenbord. Zo is een reactie snel getypt of geveegd via QuickPath. De Apple Watch Series 7 is Apple’s eerste horloge waarop je een QWERTY-toetsenbord tevoorschijn tovert.

Extra snel opladen

De Apple Watch Series 7 is een ster in snel opladen. Hij laadt tot wel 33% sneller op dan het vorige horloge van de fabrikant. In drie kwartier is-ie al voor 80% opgeladen. Heb je weinig tijd? Geen probleem. Acht minuten opladen betekent voor het horloge acht uur aan slaap monitoren.

Extra sterke behuizing

Het nieuwe horloge van Apple is scheurbestendig. Dat komt omdat de voorkant van zeer sterk kristalglas is gemaakt. Daarnaast gaat hij extra lang mee, want de Apple Watch Series 7 is stofdicht met een IP6X-certificaat. Nat worden? Geen probleem voor dit horloge. Het is zelfs zwemproof, dankzij de WR50-waardering. Dit betekent dat het horloge tot 50 meter onder water kan.

Verschillende kleuren en varianten

Je kunt de Apple Watch Series 7 kopen in allerlei kleuren en varianten. Hier staan ze op een rij:

  • Apple Watch Nike Series 7 Cellular: 45mm Midnight aluminium behuizing met Antraciet/zwarte Nike Sport Band
  • Apple Watch Series 7 Cellular: 45mm Midnight aluminium behuizing met Midnight Sport Band
  • Apple Watch Series 7 Cellular: 45mm blauwe aluminium behuizing met Abyss Blue Sport Band
  • Apple Watch Series 7 Cellular: 41mm Midnight aluminium behuizing met Midnight Sport Band
  • Apple Watch Series 7 Cellular: 41mm Starlight aluminium behuizing met Starlight Sport Band
  • Apple Watch Series 7 Cellular: 41mm groene, aluminium behuizing met Clover Sport Band
  • Apple Watch Series 7 Cellular: 41mm blauwe aluminium behuizing met Abyss Blue Sport Band

Liever een andere variant? Die zijn verkrijgbaar via Apple.

Enige provider bij wie de Apple Watch Series 7 Cellular beschikbaar is

De Apple Watch Series 7 die bij ons verkrijgbaar is, is de Cellular-versie. Met dit exemplaar ben je in combinatie met T-Mobile Multisim ook zonder telefoon in de buurt mobiel bereikbaar. Zo kun je met de watch de belminuten en data van je bestaande mobiele abonnement gebruiken. Op dit moment is dat exclusief mogelijk bij T-Mobile.

Wat is T-Mobile Multisim?

Multisim betekent dat je meerdere simkaarten aan je telefoonabonnement kunt koppelen. Op die manier gebruik je hetzelfde abonnement op je telefoon en maximaal vier andere apparaten. Zoals op je iPhone 13 én op je Apple Watch Series 7 Cellular.

Met Multisim ben je bij ons altijd en overal verbonden. Zelfs als je jouw telefoon niet bij je hebt. En dat voor een prijs van maar € 5 per maand boven op je mobiele abonnement. Ideaal om met één telefoonnummer op meerdere apparaten tegelijkertijd bereikbaar te zijn. En het fijne is: na één maand is Multisim dagelijks opzegbaar. Zo zit je nergens aan vast. Ook betaal je geen aansluitkosten.

Je kunt nu de Apple Watch Serie 7 Cellular bij ons bestellen. Een week later, vanaf vrijdag 5 november is het horloge verkrijgbaar. T-Mobile is de enige provider die de Apple Watch Series 7 Cellular verkoopt.

Deel dit artikel