Populaire zoekopdrachten

Overzicht Mobiel

Goede voornemens volhouden? Deze apps helpen je

31-12-2020 Leestijd: 3 min. Deel dit artikel
31-12-2020 Leestijd: 3 min. Deel dit artikel

2021 is bijna daar. Hopelijk een jaar waarin meer mogelijk is dan in 2020. Neem jij het heft in eigen handen en begin jij het nieuwe jaar met goede voornemens? Goed bezig. Maar ook jij weet: voornemen is één, volhouden twee. Deze apps helpen je met het volhouden van je goede voornemens.

Goede voornemens volhouden met deze apps

Deze handige apps helpen je een handje met het volhouden van je voornemens.

Stoppen met roken-app

Het begin van een nieuw jaar is hét moment om te stoppen met roken. Een moeilijke stap, want we weten allemaal hoe lastig het is om gewoontes te veranderen. Daarom is het slim hierbij een stoppen met roken-app te gebruiken, zoals Stoppen Met Roken. Deze app helpt je met het volhouden van dit goede voornemen.

Hoe? Vooraf geef je de app informatie over jouw rookgedrag. Zodra je stopt met roken, toont de app wat dit je oplevert. Zowel fysiek als financieel. Je ziet precies hoeveel geld je bespaart en hoe je levensverwachting erop vooruitgaat. Ook kun je spaardoelen stellen. Handig als je jezelf elke week wil belonen, omdat je weer een week langer gestopt bent. Het geld dat je voorheen uitgaf aan roken, besteed je dan aan iets anders.

Je kunt Stoppen Met Roken gratis downloaden voor Android en Kwit is voor iOS een soortgelijke gratis stoppen met roken-app met dezelfde functies.

Beginnen met hardlopen-app

Een ander populair goed voornemen is vaker sporten. Heb je lang geleden voor het laatst gesport? Dan kan een beetje hulp nooit kwaad. Een van de makkelijkste manieren om te starten met sporten is door te gaan hardlopen. De Begin te rennen-app is een handige hardloop-app die beginners helpt op een gezonde manier te starten met hardlopen.

De app stelt je daarin ook gerust: afstand, tempo en snelheid maken niet uit. Dat komt vanzelf wel. De app geeft instructies om je op een comfortabele manier te laten rennen. Zo bouw je op een prettige manier je conditie op en kun je steeds langer rennen. Heb je alle niveaus doorlopen? Dan kun je 60 minuten achter elkaar hardlopen: een ontzettend knappe prestatie!

Wil je daarna verder gaan met hardlopen? Snappen we! In dat geval is Runkeeper (gratis voor Android en iOS) een handige app om je resultaten bij te houden. De website run2day heeft handige schema’s om toe te werken naar bijvoorbeeld het rennen van een 10 Engelse Mijl (ruim 16 kilometer) of halve (of hele) marathon.

Beginnen te rennen is gratis te downloaden voor Android en iOS.

goede voornemens apps

Het jaar sober en fris beginnen met Dry January

Je hoort het steeds vaker: mensen die meedoen aan Dry January. De eerste maand van het jaar geen druppel alcohol drinken. Zeker geen gek idee, want geen alcohol drinken heeft veel voordelen. Zo slaap je beter, daalt je cholesterol en voel je je fitter.

Is het jouw goede voornemen om Dry January een kans te geven? De app Dry Days helpt je dit vol te houden. En het leuke is: je kunt samen met je vrienden de uitdaging aangaan. Zo zie je hoe lang iedereen het volhoudt. Ook zie je hoeveel geld en calorieën je bespaart. Daarnaast kun je een dagboek bijhouden over hoe je slaapt en hoe je je voelt.

Je kunt Dry Days gratis downloaden voor Android en iOS.

Ook een goed voornemen: je telefoon opfrissen!

Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd. Maar geldt voor je telefoon niet hetzelfde? Begin het nieuwe jaar fris en fruitig door je telefoon een opfrisbeurt te geven. Van ‘m poetsen en schoonmaken aan de buitenkant tot opruimen aan de binnenkant. Ga apps na en verwijder degene die je nooit gebruikt. Geef je telefoon een nieuwe uitstraling met een andere achtergrond en maak ruimte vrij door bijvoorbeeld foto’s te back-uppen in de cloud en te verwijderen van je toestel. Nieuw jaar, nieuwe jij!

Deel dit artikel