Een goede subwoofer neem je normaal gesproken niet zo makkelijk met je mee, maar de Basslet wearable van het Duitse Lofelt past gewoon om je pols. Een must have voor de echte muziekfan?

Basslet

Het concept van de Basslet is simpel: als je naar muziek luistert of zelf optreedt, dan laat de wearable je de lage tonen voelen aan de hand van trillingen. Die vibraties zijn behoorlijk intens, zodat het echt iets toevoegt aan de beleving van het luisteren naar of maken van muziek. De Basslet houdt het zes uur lang vol en is voor de buitenwereld niet te horen of te voelen.

Lofelt maakt gebruik de LoSound-engine, een gepatenteerde techniek die mogelijk later ook ingezet gaat worden door bedrijven uit de auto-industrie. Zij zouden bijvoorbeeld de stoel trillingen door kunnen laten geven bij het luisteren naar muziek.

Kickstarter

Ben je een echte muziekfanaat, dan is de Basslet het overwegen waard. Ben je dat niet, dan kan het zijn dat je inmiddels al afgehaakt bent. Deze wearable is simpelweg niet voor iedereen interessant. Wil je er eentje hebben, dan kun je het project nu steunen via Kickstarter.

 

Beeld: Shutterstock