Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

BauBax introduceert kleding met draadloze smartphoneladers

30-06-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
30-06-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hoe makkelijk zou het zijn als je smartphone automatisch oplaadt als je hem in je broekzak of tas stopt? Dat is in ieder geval wat startup BauBax dacht. Zij ontwikkelden kleding en accessoires waarmee je je smartphone draadloos kan opladen.

De kleding is uitgerust met een accu, die via kleine kabels verbonden is met draadloze laadpunten. De batterij heeft een vermogen van 5000mAh. Het is dus mogelijk om je smartphone volledig op te laden. De kledinglijn bestaat uit verschillende stukken, waaronder sweatshirts, bomberjacks en lange- of korte broeken. Ook is er een speciale lijn voor vrouwen, maar daar blijft het bij sweatshirts en jasjes. Volgens BauBax bleek uit onderzoek dat vrouwen het niet fijn vinden om hun telefoon in een broekzak te dragen.

Wat betreft accessoires zijn er verschillende portemonnees die draadloos twee apparaten tegelijk kunnen opladen. Ook komt het bedrijf met een slimme kleerhanger, zodat de kleding opgeladen wordt terwijl het in de kast hangt. De prijs van de kleding zal variëren van 120 tot 300 dollar.

Geïnteresseerden kunnen via Kickstarter early-bird korting krijgen. De kleding wordt vanaf januari 2017 geleverd.

Deel dit artikel