Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

Huh? Bedrijf maakt rugzak met scherm van e-papier

06-01-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
06-01-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Deze week vindt in Las Vegas een van ’s werelds grootste gadgetbeursen plaats: de Consumer Electronics Show (CES). Een prima gelegenheid voor veel startups en traditionele bedrijven om hun laatste snufjes op het gebied van consumentenelektronica te laten zien. Het zijn vooral smartphones, televisies, slimme huishoudelijke apparatuur en auto’s die de revue passeren.

Maar ook gekkere apparaten komen regelmatig voorbij. Neem deze rugzak van POP-I. Daarmee verander je rechtstreeks in een omgekeerde Teletubbie. Het ding bevat namelijk een scherm van e-papier waarop je een foto op kan laten vertonen. De journalisten van Engadget zijn ter plekken en weten ons te vertellen dat de rugzak in twee varianten beschikbaar komt: een met een scherm van 4,7 inch en een met een scherm van 10 inch.

Daarvoor betaal je tussen de 100 en 400 dollar. Na aanschaf werkt het ding samen met je smartphone. Daar kun je, via een app, een foto selecteren. Vervolgens wordt je plaatje keurig naar je rugzak gestuurd, waarna de hele wereld ‘m kan aanschouwen. Bij Engadget concluderen ze wel dat de rugzak nog niet af is. POP-I werkt er al een jaar aan. Het bedrijf wil de rugzak nog dit jaar op de markt brengen. Of hij dan ook direct in Europa geleverd wordt, is niet bekend.

Deel dit artikel