T-Mobile blog Founders blog
beller onbekend gratis hoorspel t-mobile
Overzicht Entertainment

Beller Onbekend: gratis spannend hoorspel voor jou

09-12-2020 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
09-12-2020 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Beller Onbekend: een ontvoering, een wit busje en iemand die meer weet dan hij zegt

Joris van Hage heeft alles: een succesvolle carrière als officier van justitie, een mooi huis, een dure auto, een leuke vrouw en een geweldige tienerdochter. Maar dat komt allemaal in gevaar als dochter Bo hem op een avond belt. Ze is met de fiets onderweg naar huis, maar terwijl Joris haar spreekt wordt ze belaagd door een man in een wit busje. Bo kan nog net haar locatie delen, voordat de verbinding wordt verbroken. Joris’ vrouw Pauline krijgt daarna langzaam maar zeker door dat Joris meer weet dan hij haar vertelt. Hoe kan het dat de ontvoerder weet wie Joris is, bijvoorbeeld?

Dat is in het kort de opzet voor Beller Onbekend. Meer weten? Lees snel verder!

4 redenen om Beller Onbekend meteen te luisteren

Als klant van T-Mobile kun jij dit zinderend spannende hoorspel nu gratis luisteren. Wij geven je nog vier redenen waarom Beller Onbekend de moeite waard is!

Reden 1: een fenomenaal verhaal

Heeft de inleiding hierboven je aandacht getrokken? Snappen we. Goed nieuws: het is slechts een klein voorproefje van een fenomenaal verhaal dat is geschreven door twee fantastische scenarioschrijvers: Michael Leendertse en Thomas van der Ree.

Leendertse schreef scenario’s voor onder andere Judas, Vliegende Hollanders, Bankier van het Verzet, Riphagen, Van God Los en Moordvrouw. Die weet dus als geen ander hoe je een zinderend spannend scenario schrijft!

Ook Van der Ree is een bekroonde scenarioschrijver. Hij werkte samen met Leendertse aan onder andere Vliegende Hollanders, Judas en Riphagen. Ook schreef hij als schrijver mee aan All Stars & Zonen.

Met het hoorspel Beller Onbekend bewijzen Leendertse en Van der Ree opnieuw dat ze als geen ander je op het puntje van je stoel kunnen laten zitten. In het verhaal blijkt niets te zijn wat het leek. Met het luisteren naar dit hoorspel vliegt de tijd voorbij!

gratis hoorspel luisteren beller onbekend

Reden 2: te luisteren in 9D-audio

Je kunt het spannende hoorspel luisteren in 9D-audio. Met een koptelefoon hoor je het geluid vanuit negen verschillende kanten. Inderdaad: een surround-geluid! Het versterkt de beleving van het geluid. Alsof je er middenin zit. Je zult zien: de karakters, het verhaal en de omgeving komen direct tot leven in je fantasie.

Reden 3: echte sterrencast

Aan het verhaal werken stuk voor stuk geweldige acteurs mee. Wat te denken van Monic Hendrickx als Pauline, die ook de hoofdrol speelde in Penoza? Of Victor Low als Joris? Hij speelde onder andere mee in de film Karakter, maar is ook te zien in Vliegende Hollanders en Flikken Rotterdam.

Keja Klaasje Kwesto (Klem, Petticoat) speelt dochter Bo. De rollen van Ramon en Janna worden vertolkt door Sergio Hasselbaink (Sonny Boy, Popoz) en Jade Olieberg (Ik Weet Wie Je Bent en Penoza). Stuk voor stuk acteurs die hun rol in het hoorspel met verve vertolken.

Reden 4: win mooie prijzen!

Luister jij ons spannende hoorspel Beller Onbekend en ben je klant van T-Mobile? Op het einde krijg je een paar vragen over het verhaal. Beantwoord je deze goed? Dan maak je kans op een paar prachtige prijzen. De volgende prijzen geven we weg:

  • 5x een BenQ GV1-beamer ter waarde van € 398
  • 100x een Marshall Major II Bluetooth-headset ter waarde van € 119
  • Beller Onbekend-puzzel

Zo kun je het gratis hoorspel luisteren

Iedereen kan het gratis hoorspel luisteren en als klant van T-Mobile maak je kans op de mooie prijzen. Ben je ook zo benieuwd naar het verhaal? Je kunt hier Beller Onbekend luisteren.

Smaakt het naar meer?

Heb je Beller Onbekend geluisterd en smaakt dat naar meer spannende verhalen? Dan zit je meer dan goed bij Deezer. Deze streamingdienst staat vol met spannende boeken en verhalen. In de trein naar werk een spannende thriller erbij pakken? Deezer leest het aan je voor.

Liever een spannende podcast luisteren? Ook dat kan via Deezer. Zoals El Tarangu, een Vlaams-Nederlandse podcast over wielrenner José Manuel Fuente die lijkt op te zijn gestaan uit de dood. Of de podcast Waarom, waarin Eva Moeraert uitzoekt waarom haar jeugdliefde op achttienjarige leeftijd een einde aan zijn leven maakte. Deze podcast brengt je op zinderende wijze steeds dichter bij het onthutsende antwoord op de vraag: waarom? Laatste tip: De brand in het landhuis. Deze podcast vertelt het verhaal over Ewald Marggraff die in 2003 omkomt als zijn enorme landhuis in vlammen opgaat. Was het wel een ongeluk?

Goed nieuws: Deezer is partner van T-Mobile. Dit betekent dat je extra goedkoop Deezer Vast kunt nemen. Je betaalt dan maar € 6,99 per maand in plaats van € 9,99. Goedkoper onbeperkt zonder reclames streamen kan niet!

Deel dit artikel