T-Mobile blog Founders blog
Best of 2022: onze beste deals van het jaar! cover
02-12-2022 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Best of 2022: onze beste deals van het jaar!

02-12-2022 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Luisteren Deel dit artikel

Extra korting op onze beste bundels, cashback op toptelefoons en gratis de beste accessoires bij de mooiste telefoons? Het is maar een greep uit onze Best of 2022 Deals! Ontdek in dit blog al onze mooiste acties van het jaar!

Over de Best of 2022 Deals

Onze beste deals van het jaar bewaren we tot het einde van het jaar. Vanaf 29 november pak je bij ons de Best of 2022 Deals: het mooiste en beste dat we te bieden hebben voor de allerbeste prijs. Wees er snel bij, want voor je het weet is de actie voorbij!

Al onze Best of 2022 Deals

Benieuwd naar wat voor moois je kunt scoren in de Best of 2022 Deals? Hieronder staan ze allemaal op een rij!

Gratis aansluiten & tijdelijk extra goedkope bundels

Of je nu gaat voor de iPhone 14, iPhone 14 Pro, Google Pixel 7, Google Pixel 7 Pro of welke telefoon dan ook, in de periode dat de Best of 2022 Deals lopen, kun je altijd rekenen op extra korting. Zo kun je rekenen op gratis aansluiten ter waarde van € 25 en extra korting op je bundels bij een mobiel abonnement. Ga je voor de 3 GB bundel? Dan ben je € 2 per maand goedkoper uit. Neem je 10 GB data? Dan bespaar je elke maand € 1,50. En ga je voor de grote 20 GB bundel? Dan pak je zelfs € 2,50 korting. Elke maand weer. Tel uit je winst!

Wil je een abonnement voor je tablet? Ook dan zit je goed tijdens de Best of 2022 Deals. De bundel met 1 GB is tijdelijk € 2,50 goedkoper per maand. Perfect om voor een superscherp bedrag elke maand mobiel internet op je tablet te gebruiken.

Cashback op de beste Samsung telefoons van 2022

Samsung bracht dit jaar de ene na de andere toptelefoon uit. Van de Samsung Galaxy S22, Galaxy S22 Plus en Galaxy S22 Ultra tot de waanzinnige Samsung Galaxy Z Flip4 en Galaxy Z Fold4. Stuk voor stuk mooie telefoons, die supersnel zijn en mooie foto’s maken. En dan zijn de Galaxy Z Flip4 en Galaxy Z Fold4 ook nog eens opvouwbaar!

Het goede nieuws voor jou? Deze vijf telefoons zijn allemaal extra betaalbaar, want met onze Best of 2022 Deals pak jij tot € 150 cashback op deze sensationele smartphones.

Je kunt hier tot € 150 cashback claimen. De cashback is beschikbaar tot en met 4 december 2022 en claimen kan tot en met 6 februari 2023.

 

Samsung Galaxy S22

Nu met een mooie cashback actie

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Samsung Galaxy S22 Zwart Samsung Galaxy S22 Roze Samsung Galaxy S22 Groen

Gratis Enco Air2 oortjes bij OPPO Reno8

De OPPO Reno8 is in alle opzichten een van de mooiste smartphones van 2022. Hij is snel, ziet er mooi uit, barst van de extra’s en maakt nog mooie foto’s ook. Alleen dat zijn al goede redenen om voor deze mooie telefoon van OPPO te gaan. Tijdens de Best of 2022 Deals komt daar nóg een goede reden bij. Bij aanschaf van de OPPO Reno8 krijg je gratis Enco Air2 oortjes ter waarde van € 69. Deze actie loopt tot en met 1 januari 2023 en claimen kan tot en met 14 januari 2023. Je kunt na aankoop van de Reno8 hier de oortjes claimen.

OPPO Reno8

Met gratis Enco Air2

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

OPPO Reno 8 Zwart OPPO Reno 8 Goud

T-Mobile Thuis tijdelijk nóg betaalbaarder

Met T-Mobile Thuis heb je supersnel, stabiel internet en televisie van de hoogste kwaliteit. Altijd voor de beste prijs, maar tijdens de Best of 2022 Deals is zelfs dit nóg betaalbaarder. Zo kun je rekenen op gratis aansluiten en installatie door een monteur ter waarde van € 105. En betaal je tijdelijk de eerste maanden maar € 30 per maand*.

Waar je op kunt rekenen? Vier fantastische voordelen:

  • Supersnel internet tot wel 1 Gbit/s
  • Tv-kijken waar en wanneer je maar wilt, met of zonder TV Box
  • Gratis sportzender van ESPN in je pakket
  • Combineer je abonnementen? Dan krijg je korting op allebei de abonnementen!

*check hiervoor de voorwaarden op t-mobile.nl/thuis

Sla snel je slag!

Je kunt nu de Best of 2022 Deals pakken bij T-Mobile. Wees er snel bij, want voor je het weet zijn deze mooie acties voorbij. Voor welke actie ga jij?

Deel dit artikel