Populaire zoekopdrachten

Overzicht Mobiel

Dit zijn ze! De beste apps van dit moment

12-03-2021 Leestijd: 5 min. Deel dit artikel
12-03-2021 Leestijd: 5 min. Deel dit artikel

Iedereen heeft weer andere apps op zijn telefoon. En iedereen gebruikt zijn smartphone weer anders. Wat de beste apps van dit moment zijn? Dat verschilt daarom per persoon. Toch wagen wij een poging en zetten we een paar van de beste apps van dit moment voor je op een rij. Wie weet staan er een paar tussen die je nog niet kende. Ideaal om er je voordeel mee te doen!

Nog meer lijstjes? Hebben we voor je. Bekijk hier ons lijstje van de beste smartphones van 2020.

Wat voor apps staan in dit lijstje?

Deze lijst met beste apps van dit moment bevat een bont gezelschap van goede, handige, grappige en leuke apps. We verrassen je bovendien graag. Daarom ontbreken in dit lijstje populaire apps die veel mensen waarschijnlijk wel op hun telefoon hebben, zoals WhatsApp, Buienradar en Facebook.

De beste apps van dit moment

Iedereen heeft weer andere apps die voor hem of haar de beste apps van dit moment zijn. Wij maakten een lijst van handige, nuttige én leuke apps die je waarschijnlijk nog niet kent, maar die absoluut tot de beste apps van dit moment horen. En ze zijn nog gratis ook. Doe er je voordeel mee!

Mint: handig huishoudboekje

De afgelopen periode waren we vaker thuis dan ooit. Extra belangrijk om het huishoudboekje goed op orde te hebben. Ook in verband met declaraties voor werk voor bijvoorbeeld de lunch. De vraag naar goede digitale huishoudboekjes nam daarom flink toe. Een van de beste apps op dat vlak is Mint.

Met deze app houd je makkelijk al je inkomsten en uitgaven bij. Zo zie je precies waar jij je geld aan uitgeeft, wat het makkelijker maakt om kosten te besparen. Ideaal als je ergens voor spaart. Des te fijner is dat de app je nog suggesties geeft ook waarop je kunt bezuinigen!

App image
Mint: Budget, Bills, Finance & Tax Refund Tracker
Rating starRating starRating starRating starRating star

Experience a fresh way to manage money. Reach your goals with personalized insights, custom budge…

Download deze app hier
beste apps 2020 tips

PicsArt Photo Studio: geduchte concurrent voor Lightroom

Lightroom ken je misschien al, want dit is een van de beste apps op het gebied van je foto’s bewerken. Wil je wat anders proberen? Dan is ook PicsArt Photo Studio een van de beste apps van dit moment. Je hebt ontzettend veel bewerkingsmogelijkheden, zoals het toevoegen van filters, aanpassen van de achtergrond en het makkelijk draaien en croppen van foto’s. Bonuspunten scoort deze app omdat je ook veel bewerkingsmogelijkheden hebt voor video’s. Voeg muziekjes en filters toe of maak mooie collages. Aan de mogelijkheden van PicsArt Photo Studio ligt het niet!

App image
PicsArt Photo Editor: Pic, Video & Collage Maker
Rating starRating starRating starRating starRating star

PicsArt is the best all-in-one photo and video editor on mobile! Unleash your creativity with one…

Download deze app hier

Alto’s Odyssey

Tussen de beste apps die nu beschikbaar zijn, zitten natuurlijk ook leuke spelletjes. Een verrassend leuke game die mysterieus oogt en hartstikke vermakelijk is? Dát is Alto’s Odyssey. In dit spelletje ga je op een sandboard op avontuur, door te surfen door de duinen in de woestijn. Zo baan jij je een weg door allerlei hindernissen. De kern van het spel: makkelijk te leren, moeilijk te perfectioneren. Met dit spelletje ben je, kortom, wel even zoet. Veel plezier!

App image
Alto’s Odyssey
Rating starRating starRating starRating starRating star

Vlak achter de horizon wacht een uitgestrekte woestijn, weids en onontgonnen. Sluit je aan bij Al…

Download deze app hier

Transmission

Nóg zo’n spel dat je makkelijk speelt, maar waarvan het lastig is er nog een pro in te worden ook: Transmission. Een puzzelspelletje waarbij je verbindingen moet maken. In totaal heeft het spel maar liefst zeventig levels en daar ben je uren zoet mee.

App image
Transmission
Rating starRating starRating starRating starRating star

Connect to communicate! Transmission is a mind-bending puzzle game where you create communication…

Download deze app hier

BitWarden: al je wachtwoorden bij de hand

Wachtwoord vergeten? Het overkomt ons allemaal weleens. Zeker als je – heel goed – voor elk account een ander wachtwoord gebruikt. Iets dat vandaag de dag toch wel een vereiste is om je accounts goed te beveiligen. Hoe zorg je dat je deze op een veilige manier bewaart? Met een wachtwoordmanager als BitWarden. De gratis variant van deze app is uitstekend om al je wachtwoorden te bewaren. Ook fijn: hij werkt crossmediaal. Wachtwoorden die je in de browser op je computer op BitWarden opslaat, staan meteen in de app op je telefoon. Zo heb je altijd al jouw wachtwoorden bij de hand.

App image
Bitwarden – Wachtwoordbeheer
Rating starRating starRating starRating starRating star

Bitwarden is de meest eenvoudige en veilige manier voor het opslaan van al je logins en wachtwoor…

Download deze app hier

Doodle: agenda’s delen (ook handig voor thuis)

Dit jaar liepen werk en privé meer door elkaar heen dan anders. Hoe hou je dan het overzicht tussen afspraken met werk, het ophalen van de kinderen uit school en samen tijdens de lunch een wandeling maken? Door elkaars agenda’s te delen! Een verrassend handige app hiervoor is Doodle. Een handige functie is het opzetten van een poll waarin iedereen kan aangeven welke data en tijdstippen het beste uitkomen. Een soort datumprikker, maar dan verwerkt in een agenda-app. Ideaal om hét moment te prikken om samen tijdens de lunch even een frisse neus te halen tussen het thuiswerken door.

App image
Doodle – Afspraak Plannen
Rating starRating starRating starRating starRating star

Gebruik Doodle om het beste tijdstip te vinden voor ieder evenement. Stel een aantal tijdstippen …

Download deze app hier

Pompmeister: waar is brandstof het goedkoopst?

We werken met z’n allen vaker thuis en als we naar werk gaan, nemen we vaker de auto dan voorheen. Het zou daarom goed kunnen dat je vaker tankt dan anders. Dan is Pompmeister een van de beste apps om op je telefoon te hebben. Met deze app zie je precies waar de brandstof het goedkoopst is. Per tankbeurt scheelt het misschien niet zoveel, maar als je elke week tankt loopt het snel op.

App image
Pompmeister
Rating starRating starRating starRating starRating star

Vind de laagste benzine- en dieselprijzen bij jou in de buurt.

Download deze app hier

Brave Privacy-browser

Veilig en anoniem online zijn: het is iets dat steeds meer mensen belangrijk vinden. Veel browsers zijn daarom al goed beveiligd. Wil je net dat extra privacyvriendelijke stapje zetten? Brave is misschien wel de beste app als het om privacy gaat. Deze browser zorgt er onder andere voor dat je altijd via een beveiligde HTTPS-verbinding een website bezoekt. Ook als de website zelf eigenlijk geen HTTPS gebruikt. Daarnaast word je niet gevolgd door advertenties, heeft de browser een ingebouwde adblocker en is hij extra zuinig voor je batterij. Aanrader.

Goed om te weten: het mobiele netwerk van T-Mobile is extra goed beveiligd. Vind je het belangrijk om nóg beter beveiligd te zijn? Dan is de Extra Veilig Online-optie een slimme keuze. Dit is een vorm van antivirussoftware, maar dan in ons mobiele netwerk. Zo ben je nóg beter beveiligd. Brave Privacy-browser of niet!

App image
Brave Browser: snelle en veilige privacy browser
Rating starRating starRating starRating starRating star

De Brave Web Browser is uw privé en veilige webbrowser die gratis advertenties van derden blokke…

Download deze app hier

Zorgeloos de beste apps van dit moment gebruiken

Het lijstje met de beste apps van dit moment is voor iedereen weer anders. Eén ding hebben apps gemeen: ze werken het beste als je bent verbonden met internet. Altijd zonder datazorgen de beste apps van dit moment gebruiken? Ga dan voor Unlimited van T-Mobile. Je hebt dan onbeperkte data en kunt de apps zo vaak gebruiken als je maar wilt.

Deel dit artikel