Populaire zoekopdrachten

Overzicht Geen categorie

Dit zijn de 5 beste e-mail apps van dit moment

25-07-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
25-07-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Grote kans dat de mail app op je telefoon van Google, Microsoft of Apple afkomstig is. Wellicht heb je geen tijd of zin gehad om je standaard app te veranderen of vind je deze app wel prima. Desondanks is het toch handig om te kijken naar alternatieven: Business Insider heeft de vijf beste e-mail apps op een rij gezet die zeker het checken waard zijn.

1. Spark

Deze gratis app is eigenlijk alles wat je in een e-mail app zoekt. Je kunt je mailbox naar eigen smaak indelen, verschillende persoonlijke handtekeningen instellen en e-mails die op een verkeerd moment binnenkomen, maar later wellicht interessant zijn, tijdelijk snoozen. Daarnaast maakt de app onderscheid tussen verschillende soorten e-mails in je inbox. Helaas is Spark alleen beschikbaar voor iPhone-gebruikers.

2. EasilyDo

Voor Android is EasilyDo echter een goed alternatief. Ook deze app is gratis te downloaden, maar is veel meer dan een mail app. Op het beginscherm komen niet alleen je ingekomen mailtjes binnen, maar het bevat bijvoorbeeld ook een agenda en andere functies die het meer een persoonlijke assistent dan een e-mail app maken. Ook iPhone-gebruikers kunnen er overigens mee aan de slag.

3. CloudMagic

Voor wie beveiliging van zijn mail app een topprioriteit is, is CloudMagic een prima optie. Je berichten zijn namelijk met een wachtwoord te beveiligen en mocht je je alsnog zorgen maken als je telefoon toch gestolen wordt, dan kun je van een afstand al je gegevens uit de app wissen. De versies voor Android en iOS zijn gratis te downloaden.

4. Airmail

Deze betaalde app is wederom alleen beschikbaar voor iPhone-gebruikers en is geschikt voor mensen die willen profiteren van fijne extra opties om jouw e-mailverkeer zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo kun je mails plannen, handgetekende berichten meesturen, leesbevestigingen en automatische sortering van je mails.

5. MyMail

Het zowel voor Android als Apple beschikbare MyMail is vooral voor mensen die niets hebben met saaie vormgeving en en graag een persoonlijke mailomgeving zien. Je kunt je inbox naar eigen smaak aanpassen en afbeeldingen toevoegen aan je mailcontacten, zodat je makkelijk in één oogopslag kunt zien welke mail van wie afkomstig is. Ook deze app is gratis te downloaden en je krijgt daarbij ook features zoals het instellen van een beveiligingsslot en je hebt de mogelijkheid om contacten tijdelijk stil te zetten, zodat je niet lastig wordt gevallen als het jou op dat moment niet uitkomt.

Deel dit artikel