T-Mobile blog Founders blog

Populaire zoekopdrachten

beste podcasts
Overzicht Entertainment

Dit zijn 5 van de beste podcasts van 2022

28-10-2022 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
28-10-2022 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Zoek je een leuke nieuwe podcast om naar te luisteren? Of heb je zin in een spannend verhaal? Dan zijn dit vijf van de leukste podcasts.

Vijf van de beste podcasts van dit moment

Er zijn heel veel podcasts die je kunt luisteren. Zie dan maar eens een leuke uit te kiezen. Wij helpen je op weg en zochten vijf van de beste podcasts van dit moment voor je uit. Veel luisterplezier!

beste podcasts 2022

Weer een dag

Wil je elke dag op de hoogte worden gehouden van het dagelijkse nieuws? In de podcast ‘Weer een dag’ nemen Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman de dag door. Ze bellen elkaar op en proberen dan in twaalf minuten het nieuws door te nemen. Maar tegelijkertijd gaat het over ditjes en datjes. En de twaalf minuten die ze van tevoren in gedachten hebben, redden ze nooit. Als luisteraar is dat geen enkel probleem. De twee geven je het idee dat je onderdeel bent van het gesprek en daardoor blijf je geboeid.

Stil in mij

We leven een druk leven. Loopt je hoofd over en zoek je rust? De ‘Stil in mij’ podcast is wat dat betreft een aanrader. Bas Menting en Mart Meijer gaan samen met Quest Psychologie op zoek naar rust in hun hoofd. Wat moet je doen om je gedachten stop te zetten? En is dat eigenlijk wel mogelijk? Dat doen ze aan de hand van twaalf experimenten en nemen de luisteraar daarbij mee. Op zoek naar het antwoord op de vraag: kun je aan niks denken?

Het geheim van Rijswijk

Fan van True Crime? Dan is ‘Het geheim van Rijswijk’ een meeslepend Nederlands verhaal. Anna Korterink en Mirjam van Zuidam onderzoeken waarom deze zaak nooit is opgelost. Op 7 maart 1985 is een bandje tot laat in de avond in een kantoorpand in Rijswijk aan het repeteren. Vanuit het niets komen er twee zwaarbewapende mannen binnen. Drie bandleden worden doodgeschoten. Het lijkt om een vergissing te gaan, maar waarom is er zo weinig informatie over te vinden? En waarom is de zaak stilgelegd? Ga er maar eens lekker voor zitten!

Wie is Poetin?

Sinds de oorlog tussen Rusland en Oekraïne komen er veel vragen wie Poetin nu precies is. In deze reeks met de beste podcasts wilden we jullie deze podcast genaamd ‘Wie is Poetin?’ niet onthouden. In deze reeks krijg je veel achtergrondinformatie over zijn leven. Hoe was zijn jeugd en hoe heeft dat invloed gehad op de rest van zijn leven? In de zesdelige serie krijg je een beter beeld van wie deze man precies is.

Gefixt

In sport gaat het niet altijd eerlijk. En dan hebben we het niet over doping. Soms wordt er door spelers expres iets gedaan. Zij hebben dan geld gekregen van personen die op die wedstrijden hebben gegokt. In de podcastreeks ‘Gefixt‘ duiken journalisten Guido van Gorp en Bert Meindertsma in vertrouwelijke politiedossiers. En daaruit blijkt dat er in Nederland ook aan matchfixing wordt gedaan. In sporten als tennis, basketbal, voetbal en darten gebeuren dingen die niet helemaal eerlijk zijn.

Zo kun je de beste podcasts luisteren

Je vindt deze podcasts onder andere op Spotify, Podimo, Apple Music en PodNL. Wil je dit allemaal onderweg beluisteren? Met een Unlimited abonnement hoef je je dan geen zorgen te maken over alle data die je gebruikt. En als je dan even iets anders wil dan deze beste podcasts, dan heb je met Unlimited Entertainment altijd iets te kijken op Netlfix en Videoland.

Deel dit artikel