T-Mobile blog Founders blog
beste smartwatch 2021
Overzicht Entertainment

Dit zijn ze: de beste smartwatches

25-01-2021 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
25-01-2021 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Met je smartphone, 5G en een Unlimited abonnement ligt de digitale wereld aan je voeten. Nóg meer mogelijkheden ontgrendelen? Het kan met een smartwatch. Slimme horloges geven je veel extra mogelijkheden. Wat de beste smartwatch is? Dat hangt af van hoe jij ‘m gebruikt.

De 5 beste smartwatches van 2021

Wij zetten de beste smartwatches voor je op een rij. Lees per horloge voor welk type gebruik dit de beste keuze is.

Fossil Q Explorist: mooi, betaalbaar en veel mogelijkheden

Smartwatches zijn er in alle soorten, maten en prijzen. En vaak verschillen de mogelijkheden. Wil je voor een instapprijs een goed horloge dat qua functies in alles een echte smartwatch is? Dan is de Fossil Q Explorist een goede keuze. Dit is misschien wel de beste smartwatch voor onder de € 200.

Dit horloge ziet eruit als een echt horloge, maar vergis je niet: dit is een echte smartwatch. Het heeft Wear OS van Google en is perfect als je een Android-telefoon hebt. Het horloge laat je het weten als je mailtjes hebt of als er een afspraak in je agenda staat. Je bedient het horloge door te drukken of vegen op het aanraakscherm of met het kroontje aan de zijkant.

Apple Watch Series 6: de beste smartwatch voor bij een iPhone

Heb je een iPhone? Dan is een Apple Watch voor jou de beste smartwatch. Apple Watch Series 6 is de nieuwste generatie slimme horloges van Apple. Het heeft een vierkant scherm en is te koop in twee formaten.

Het horloge heeft allerlei futuristische mogelijkheden. Je kunt het zuurstofgehalte in je bloed bijvoorbeeld meten. Net als het meten van je hartslag. Sterker nog: het horloge kan je zelfs waarschuwen als je hartslag te onregelmatig is. Ook heeft de Apple Watch Series 6 een ingebouwde hoogtemeter die altijd aanstaat. Het scherm is 2,5 keer zo helder als dat van zijn voorganger en je kunt het horloge extra snel opladen. Daarnaast is het horloge alvast geschikt voor Apple Fitness+ dat je helpt om extra gezond te leven.

Samsung Galaxy Watch Active2: ideale smartwatch om te sporten

Wil je liever een slim horloge met een rond scherm, zodat het net een écht horloge is? Dan is de Samsung Galaxy Watch Active2 een stijlvolle keuze. Qua gebruiksvriendelijkheid is dit één van de beste smartwatches. Zo scrol je met de touch-rand aan de zijkant extra makkelijk door het menu. En bedien je de telefoon extra makkelijk.

Dit horloge van Samsung is een goede keuze als je vaak sport en je prestaties daarbij wilt meten. Het heeft ingebouwde gps, houdt bij hoeveel calorieën je verbrandt en heeft een ingebouwde muziekspeler. Via Bluetooth kun je oortjes koppelen aan het horloge om tijdens het sporten muziek te luisteren.

De Samsung Galaxy Watch Active2 is makkelijk te bedienen. Door te scrollen en vegen, maar ook dankzij spraakbediening en het kleine toetsenbord. In de Galaxy Store zijn allerlei apps beschikbaar. Een taxi regelen? Met je smartwatch gaat dit gemakkelijk via de Uber-app. Zelf navigeren? Dat kan met de Google Maps-app. Pluspunt: de Samsung Galaxy Watch Active2 doet het ook prima in combinatie met een iPhone.

Garmin Vivoactive 4: beste smartwatch qua gezondheidsmogelijkheden

De Garmin Vivoactive 4 is ook een slimme keuze als je vaak sport. Bij dit horloge staan bewegen en je gezondheid centraal. Gps is ingebouwd, net als bewegingsregistratie. Ook houdt het horloge je slaap, stresslevels en vermoeidheid bij. Het horloge houdt in een kaart van je lichaam bij hoeveel rust je hebt gehad en hoeveel capaciteit je nog hebt. Zo weet je precies wanneer het goed is om wel of niet je rust te pakken.

De Garmin Vivoactive 4 biedt daarmee voor een goede prijs zeer veel op het gebied van je gezondheid. Qua gebruiksvriendelijkheid blijft het horloge niet achter. De Connect-app wisselt snel en goed informatie uit met je smartphone. Een complete smartwatch, deze Vivoactive 4.

Een goed alternatief voor de Garmin Vivoactive 4 is trouwens de Garmin Forerunner 245. Weten welke bij je past? Je ziet het in deze video:

TicWatch E2: betaalbare smartwatch met grote batterij

De TicWatch E2 is één van de beste smartwatches voor een lage prijs. Hij Het kost minder dan € 200, maar is ideaal om te sporten en in het dagelijks gebruik. Zo heeft de TicWatch E2 een hartslagmeter, stappenteller, gps en is hij geschikt om mee te zwemmen.

Het horloge draait op Wear OS van Google en het is een ideaal verlengstuk van je telefoon. Zo sla je makkelijk een nummer dat je luistert over. Ook lees je er je WhatsApp-berichten op en ontvang je meldingen als je bijvoorbeeld mails of berichten via Instagram en Facebook ontvangt. Deze smartwatch is daarmee écht een uitstekend verlengstuk van je smartphone. Unlimited mogelijkheden met deze smartwatch!

Unlimited mogelijkheden met de beste smartwatch

Je ongelezen berichtjes nóg sneller lezen, extra snel schakelen naar je favoriete nummer en makkelijk navigeren op de fiets: met de beste smartwatches kan het. Je mogelijkheden zijn daarmee écht Unlimited. Altijd supersnel de mogelijkheden van je smartwatch benutten? Het kan met een 5G-telefoon in combinatie met een 5G-abonnement. Perfect om alles uit de mogelijkheden van je slimme horloge te halen.

Deel dit artikel