T-Mobile blog Founders blog
beste smartwatch 2022
Overzicht Entertainment

Wat is de beste smartwatch voor 2022?

15-06-2022 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
15-06-2022 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Met je smartphone, 5G en een Unlimited abonnement ligt de digitale wereld aan je voeten. Nóg meer mogelijkheden ontgrendelen? Het kan met een smartwatch. Slimme horloges geven je veel extra mogelijkheden. Wat de beste smartwatch voor jou is? Met dit blog kom je erachter!

De beste smartwatches voor 2022

Dit jaar zijn er een heleboel goede smartwatches beschikbaar. De beste exemplaren voor 2022 bespreken we hieronder. Lees per horloge welke voordelen de smartwatch heeft en ontdek welk slim horloge de juiste keuze voor jou is.

Apple Watch Series 7 Cellular

De Apple Watch Series 7 Cellular is hét horloge waarmee je ook bereikbaar bent als je telefoon niet in de buurt is. Dankzij Multisim maakt het horloge met de ingebouwde digitale simkaart verbinding met het mobiele netwerk en gebruik je de MB’s uit de internetbundel van je vertrouwde internetabonnement.

De Apple Watch Series 7 beschikt over het grootste en meest geavanceerde always-on Retina-display tot nu toe en is barstbestendig aan de voorkant. Met het horloge kun je niet alleen het zuurstofgehalte in je bloed perfect meten. De smartwatch laadt ook nog eens 33% sneller op! Heb je een iPhone, dan is deze smartwatch zeker geschikt voor jou.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic

Met de Samsung Galaxy Watch 4 Classic breng je jouw lichaamssamenstelling op een handige manier in kaart. Dit dankzij de Samsung BioActive Sensor en de snelste chip tot nu toe. De smartwatch berekent jouw vetpercentage, lichaamswater, skeletspieren en nog veel meer. Met slechts twee vingers doe je in 15 seconden en BIA-meting. En dat op elk moment en iedere plaats.

Op de Samsung Galaxy Watch 4 Classic houd je eenvoudig je voortgang bij en ontvang je herinneringen. Je kunt doelen stellen en ontvangt badges als je jouw resultaten behaald hebt. Zo blijf je gemotiveerd!

Fitbit Sense

De Fitbit Sense beschikt over verschillende speciale functies. Zo kun je onder andere meten of je stress hebt. Dit doet de Fitbit Sense via een EDA-sensor. De sensor meet de electrodermale activiteit van je huid. Omdat veranderingen herkend worden, kan de smartwatch meteen zien of jij last hebt van stress.

Heb je het gevoel dat je ziek wordt? ’s Nachts meet de Fitbit Sense jouw lichaamstemperatuur en slaat het deze data voor je op. Zo kunnen gezondheidskwaaltjes snel opgespoord worden. Ook meet de Fitbit Sense via de Pure Pulse 2.0-functie al je activiteiten. Stel je gaat sporten, dan weet deze smartwatch precies hoeveel inspanning je levert.

Ook fijn: deze smartwatch kan tegen een stootje. Hij is gemaakt van schokbestendig en stofdicht materiaal en is bovendien waterdicht tot maximaal 120 minuten. Een extra voordeel is dat de batterij lang meegaat. Zo kun je hem tot wel 6 dagen dragen zonder hem op te laden. Let op: dit is wel afhankelijk van je gebruik.

Garmin Venu 2

De Garmin Venu 2 is een sporthorloge die ook perfect naast het sporten gedragen kan worden. Zo beschikt de Vanu 2 over diverse nieuwe functies en verbeteringen. Denk bijvoorbeeld aan de Health Snapshot. Hiermee kun je jouw gezondheid perfect in kaart brengen en vind je alle informatie in één overzicht. 

Met de Garmin Venu 2 kun je een uitgebreide slaapmeting uitvoeren. Ook beschikt de smartwatch over en verbeterde body en batterij functie, een snelle en precieze spO2-meting, ademhalings- en stressmetingen, een hydratatiefunctie en een zeer luxe uitstraling.

Apple Watch Series 6

De Apple Watch Series 6 heeft een vierkant scherm en is in twee formaten verkrijgbaar. Met deze smartwatch meet je makkelijk het zuurstofgehalte in je bloed en kun je je hartslag meten. Sterker nog, je krijgt zelfs een waarschuwing als je een onregelmatige hartslag hebt. De Apple Watch Series 6 beschikt over een ingebouwde hoogtemeter. Deze staat altijd aan. Wil je graag extra gezond leven? Dit horloge is alvast geschikt gemaakt voor Apple Fitness +, dus dat is ideaal! Het scherm is ruim 2,5 keer helder dan dat van zijn voorganger. Ook kun je de smartwatch extra snel opladen.

Unlimited mogelijkheden met de beste smartwatch

Je ongelezen berichtjes nóg sneller lezen, extra snel schakelen naar je favoriete nummer en makkelijk navigeren op de fiets: met de beste smartwatches kan het. Je mogelijkheden zijn daarmee écht Unlimited. Denk aan op meerdere apparaten tegelijk bellen met Multisim in combinatie met de Apple Watch Series 7 Cellular. Altijd supersnel de mogelijkheden van je smartwatch benutten? Het kan met een 5G-telefoon in combinatie met een 5G-abonnement. Perfect om alles uit de mogelijkheden van je slimme horloge te halen.

Deel dit artikel