T-Mobile blog Founders blog
Black Friday 2022
24-11-2022 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Dit zijn ze! Onze Black Friday deals

24-11-2022 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Luisteren Deel dit artikel

Op 26 november is het Black Friday 2022. Rond die dag scoor je extra mooie deals. Ook bij ons. Sterker nog, we beginnen al op 21 november. En de Black Friday deals lopen tot en met 28 november. Die dag wordt ook wel Cyber Monday genoemd. Welke deals we voor je hebben? Hier staan ze op een rij.

De beste prijzen + gratis aansluiten tijdens de Black Friday deals

Tijdens de Black Friday deals hebben we acht dagen lang de beste prijzen voor de telefoons en thuis. Zo pak je € 61 korting op een iPhone 13, maar liefst € 185 op een Samsung Galaxy S22 en betaal je veel minder voor je Sim Only abonnement. Wil je Internet en TV van T-Mobile? Dan betaal je de eerste 6 maanden slechts € 30 per maand. En de activatie- en installatiekosten t.w.v. € 105 betaal je niet. Tot slot krijg je bij verschillende producten een gratis Google Nest Cam Wired t.w.v. € 99,99.

De beste Black Friday deals voor telefoons

Met de Black Friday deals van T-Mobile krijg je tussen 21 en 28 november de beste deals voor je telefoon. Zo krijg je korting op je abonnement, heb je geen aansluitkosten t.w.v. € 25 en meer. Dit zijn een paar van de beste deals.

Tot € 150 cashback op de Samsung Galaxy S22-serie, Samsung Galaxy Z Flip4 en Fold 4

Heb je je oog laten vallen op een nieuwe toptelefoon van Samsung? Tijdens de Black Friday deals zijn ze nóg voordeliger. Bijkomend voordeel is dat er een mooie cashback actie is. Koop je een Samsung Galaxy S22 tussen 14 november en 4 december? Dan krijg je € 100 terug via Samsung zelf. Ga je voor een Samsung Galaxy Z Flip4 of een Samsung Galaxy Z Fold4? Dan kun je zelfs € 150 cashback krijgen. Claimen kan tot en met 6 februari.

Als je een Samsung Galaxy S22 tijdens de Black Friday deals haalt, dan krijg je bij een abonnement met 10 GB en 120 minuten bellen per maand € 2,50 korting. Voor een tweejarig abonnement zonder aansluitkosten en de cashback actie bespaar je maar liefst € 185.

Samsung Galaxy S22

Nu met extra veel korting

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Samsung Galaxy S22 Zwart Samsung Galaxy S22 Roze Samsung Galaxy S22 Groen

iPhone 13

De iPhone 13 is een zeer fijne telefoon die jaren meegaat. Hij maakt prachtige foto’s, de batterij gaat lang mee en is krachtig genoeg om de nieuwste games mee te spelen. Tijdens de Black Friday deals scoor je hem met korting. Met een abonnement van 10 GB data en 120 minuten bellen betaal je voor een periode van twee jaar nu € 36 minder. Met de aansluitkosten bespaar je zo € 51.

iPhone 13

Gaat jaren mee!

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Apple iPhone 13 Groen Apple iPhone 13 Zwart Apple iPhone 13 Blauw Apple iPhone 13 Rood Apple iPhone 13 Roze Apple iPhone 13 Wit

OPPO Find X5

De OPPO Find X5 is een hele goede telefoon met een uitstekend camerasysteem. Ook in de nacht maak je er prachtige foto’s mee. Hij is snel en door het 120 Hz display scrol je supersoepel door je socials heen. Met de Black Friday deals heb je hem met korting. Met een abonnement van 10 GB data en 120 minuten bellen betaal je voor een periode van twee jaar nu € 36 minder. Met de aansluitkosten bespaar je zo € 51.

OPPO Find X5

Scroll soepel door al je socials

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

OPPO Find X5 Zwart

Google Pixel 7 Pro

De Google Pixel 7 Pro is één van de nieuwere telefoons op de markt. Het speciale aan deze Android telefoon is dat hij gemaakt is door Google. Die hebben de telefoon echt specifiek voor Android ontwikkeld. Daarmee is dit een telefoon die echt laat zien hoe Android bedoeld is. En dat met een ijzersterk camerasysteem, een lange batterijduur en een krachtige processor. Met een abonnement van 10 GB data en 120 minuten bellen betaal je voor een periode van twee jaar nu € 36 minder. Met de aansluitkosten bespaar je zo € 51.

Google Pixel 7 Pro

Android zoals Google het heeft bedoeld

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Google Pixel 7 Pro Zwart Google Pixel 7 Pro Wit Google Pixel 7 Pro Groen

Fairphone 4

De Fairphone 4 krijgt een hele mooie aanbieding tijdens Black Friday. Hij profiteert van korting die je krijgt op je abonnement, maar ook op de telefoonkosten. Op basis van twee jaar met 10 GB data en 120 minuten bellen bespaar je inclusief de aansluitkosten die je niet hebt maar liefst € 133. Dat is toch mooi meegenomen!

Fairphone 4

Een unieke telefoon

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Fairphone 4 Grijs Fairphone 4 Groen

Sim Only

Heb je een goede telefoon die nog jaren meegaat? Dan is Sim Only een goede keuze. Dit is tijdens de Black Friday deals extra voordelig. Voor een 10 GB data abonnement met 120 minuten betaal je € 1,50 per maand minder. Met de aansluitkosten bespaar je zo € 51 in twee jaar tijd.

Als je telefoon nog mee gaat

Sim Only

Nu éxtra voordelig

T-Mobile SimOnly

Andere Black Friday Deals

Naast deze mooie Black Friday deals op telefoons zijn er nog meer aanbiedingen om van te profiteren.

De eerste 6 maanden Internet of Internet + TV voor € 30

Wil je losgaan met supersnel internet tot 1 Gbit/s? En tv-kijken waar en wanneer je wilt, met of zonder TV-Box? Én gratis de sportzender ESPN? Dan is Internet en TV van T-Mobile perfect voor jou. Zeker met de Black Friday deals. Want voor de eerste 6 maanden betaal je nu slechts € 30 per maand. Ook hoef je tijdelijk geen aansluitkosten van € 105 te betalen.

Gratis Google Nest Cam Wired t.w.v. € 99,99

Ga jij tijdens Black Friday een iPhone uit de iPhone 13 serie, een telefoon uit de Samsung Galaxy S22 serie, een OPPO Find X, een Google Pixel 6 of Google Pixel 7 serie halen? Of sluit je een abonnement af voor Internet of Internet + TV? Dan krijg je een Google Nest Cam Wired t.w.v. € 99,99. Daarmee houd je je huis vanbinnen in de gaten. Handig om te zien of je huisdier er geen bende van maakt wanneer je even weg bent.

Black Friday 2022 thuis

Black Friday deals verzilveren

Tijdens de Black Friday deals hoef je niks te doen om de korting te pakken of de aansluitkosten niet te betalen. Dat gaat automatisch. Voor de Google Nest Cam Wired is er wel actie nodig.

Om de Google Nest Cam Wired te ontvangen, moet je hem aanvragen. Nadat je de bestelling hebt geplaatst, ga je naar promoties.t-mobile.nl. Met je aankoopbon of contract kun je je daar registreren en wordt het product binnen acht weken bij je afgeleverd.

Veel plezier met het vinden van een mooie Black Friday deal!

Deel dit artikel