T-Mobile blog Founders blog
buiten tv kijken
Overzicht Thuis

Met het mooie weer buiten tv kijken? Zo doe je dat!

16-08-2022 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
16-08-2022 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Met het mooie weer is het heerlijk om buiten tv te kijken. Ideaal als je van het zonnetje wil genieten, maar een belangrijk sportevenement niet wil missen. Zoals de Eredivisie die je live wil kijken. Of om ’s avonds je favoriete programma te volgen. Op welke manieren kan dat? Je ontdekt het hier.

Op welke manieren kun je buiten tv kijken?

Ja, het is mogelijk om je televisie met kabel en al mee naar buiten te nemen. Maar dat is een gedoe en zorgt voor een rommelige tuin. Er zijn genoeg andere mogelijkheden.

buiten tv kijken 2022

De TV Anywhere app

De makkelijkste manier om buiten tv te kijken, is met de TV Anywhere app. Installeer deze op je telefoon of tablet. Of gebruik hem via de browser op je laptop. Via wifi kijk je zonder moeite naar alles dat op de televisie te zien is. Is er gewoon wifi in de buurt? Gebruik dan mobiele data. Met een Unlimited abonnement doe je dat zonder zorgen.

Een smart tv app

Sommige providers hebben voor de smart-tv een speciale app om interactief tv te kijken. Download deze en verbind je tv met internet. Het enige dat je nodig hebt is een tafel om hem op te zetten en een verlengkabel voor de stroom. Omdat de app direct op je televisie zit, is er geen extra afstandsbediening nodig. Bij T-Mobile gebruik je de handige Smart TV App. Buiten tv kijken is daarmee wel heel makkelijk.

Via een vaste aansluiting

Heb je een veranda of een mooie overkapping in de tuin? Dan kun je eventueel via een vaste aansluiting tv kijken. Dit doe je door de kabel door te trekken. Met T-Mobile interactieve tv beleef je dan interactieve tv op z’n best. Wil je niet met je kabel aan de slag? Gebruik dan één van de mogelijkheden om via internet tv te kijken. Zoals met de Smart TV App. Is je bereik in de toen niet goed? Dan is een wifi versterker of een access point de oplossing. Daarmee heb je overal in de tuin een uitstekende internetverbinding.

Speciale tv voor buiten

Wil je een vaste televisie voor buiten? Dan is het goed om op een paar dingen te letten. Bijvoorbeeld een hoge helderheid. Zo kun je ook in fel zonlicht tv kijken. Vergeet ook niet dat het weer in Nederland verraderlijk is. De ene dag vallen de mussen van het dak, de dag erna regent het. De televisie buiten moet waterdicht zijn als hij een vaste plek heeft.

Deel dit artikel