T-Mobile blog Founders blog
Celebrity Masterchef
17-10-2022 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Win mooie prijzen met de Viaplay Celebrity MasterChef prijsvraag

17-10-2022 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Luisteren Deel dit artikel

Het is het zover! Dankzij Viaplay krijgen we in Nederland onze eigen versie van Celebrity MasterChef. Tien bekende Nederlanders proberen elke week de strenge vakjury te overtuigen van hun kookkunsten. We vieren de start van het eerste seizoen met een mooie prijsvraag!

Wat is Celebrity MasterChef?

In Celebrity MasterChef Nederland imponeren bekende Nederlanders elke week de vakjury met de lekkerste maaltijden. Er wordt veel van hen gevraagd. De kandidaten krijgen te maken met de hoge tijdsdruk. Ook gebruiken ze nieuwe technieken om iets spectaculairs op tafel te zetten. De presentatie van het gerecht is ook belangrijk. Uitdaging van de eerste aflevering? Iets neerzetten dat hen typeert. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Celebrity Masterchef 2022

Wie zijn de kandidaten?

Voor het eerste seizoen van Celebrity MasterChef Nederland zijn er tien kandidaten die zich wagen aan deze uitdaging. Dit zijn:

 1. Celine Huijsmans (presentatrice)
 2. Freddy Tratlehner (Vjeze Fur van de Jeugd van Tegenwoordg)
 3. Stijn Fransen (actrice)
 4. Howard Komproe (comedian)
 5. Jetske van den Elsen (presentatrice)
 6. Erik de Zwart (radio-dj)
 7. Amijé Roos van der Laan (content creator)
 8. Jeangu Macrooy (zanger)
 9. Louise Schiffmacher (tattoo-artieste)
 10. Victor Abeln (barman First Dates)

Een hoop bekende namen. In de serie ontdek je of ze naast hun bewezen talenten ook als amateur chef goed voor de dag komen. En kom je er achter hoe ze omgaan met de zware druk en lastige opdrachten. In totaal zijn er twaalf afleveringen. Elke vrijdag krijg je een nieuwe aflevering voorgeschoteld.

Maak kennis met de jury!

De kandidaten in Celebrity MasterChef Nederland worden beoordeeld door de vakjury. Deze bestaat uit drie gevestigde namen. Soenil Bahadoer is de sterrenchef-eigenaar van ‘De Lindehof’ in Nuenen. Daar combineert hij de Surinaamse en Indiase keuken met Franse gastronomie. Dat leverde hem twee Michelin-sterren op. Hij wordt bijgestaan door Angélique Schmeinck. Zij is één van de twee vrouwelijke SVH-meesterkoks in Nederland en heeft verschillende kookprogramma’s gepresenteerd. Tot slot heb je nog Joël Broekaert. Hij is culinair journalist voor onder andere NRC en Vrij Nederland. Hij recenseert restaurants en schrijft over eten en voeding. Met zijn drieën beoordelen ze de kookkunsten van de deelnemers.

Prijsvraag: win fantastische kookspullen

Schuilt er een keukenprins of -prinses in jou? Dan hebben we goed nieuws. Om het eerste seizoen van Celebrity Masterchef Nederland bij Viaplay te vieren, hebben we een fantastisch prijzenpakket. Dit zit in het pakket:

 • Een pannenlap
 • Een pan van 28 cm
 • Een pan van 20 cm
 • Een keukenschaal
 • Een snijplank
 • Een vleesmes
 • Een broodmes
 • Een schilmes

Lijkt het je wat om deze prijzen te ontvangen? Doe dan mee via de onderstaande prijsvraag!

Voor van wie van de deelnemers is ‘Brinta’ de eerste herinnering aan eten?

Weet jij het antwoord? Stuur dan een mail naar prijsvragen@t-mobilethuis.nl en wie weet ben jij de gelukkige winnaar. Succes!

Celebrity Masterchef prijzen

Nog geen Viaplay abonnement?

Zin om uren te genieten van Celebrity MasterChef Nederland? Dat kan via Viaplay. Heb je nog geen abonnement? Hier kun je een Viaplay abonnement afsluiten. De eerste maand krijg je 50% korting. Naast Celebrity MasterChef Nederland geniet je dan van live Formule 1 wedstrijden. Ook het beste voetbal in de Engelse Premier League en de Duitse Bundesliga kijk je via Viaplay. Net als het PDC wereldkampioenschap darten met Michael van Gerwen. En een enorm aanbod aan geweldige films en series die on-demand zijn te streamen. Wil je een Glasvezel abonnement met ESPN? Dan krijg je elke maand € 6,49 combikorting.

Deel dit artikel