Populaire zoekopdrachten

Overzicht Geen categorie

Cloudtelefonie: Een oplossing die mee beweegt met uw bedrijf

04-05-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
04-05-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Een paar jaar geleden bestond telefonie in de cloud alleen nog in de vorm van mobiele telefonie. Sinds kort is het ook mogelijk om een volledige telefooncentrale in de cloud te draaien, waardoor mobiele en vaste telefonie geïntegreerd worden binnen één oplossing. Hoe werkt het eigenlijk? En wat zijn de voordelen?

Ben je als ondernemer benieuwd naar de laatste innovaties op het gebied van productiviteit, technologie, groei en connectiviteit? Check dan Founders, onze zakelijke blog!

Uw telefooncentrale op een server
Telefonie in de cloud houdt feitelijk in dat u uw fysieke telefooncentrale verruilt voor een geavanceerde applicatie op een server in een datacenter. Uw vaste telefoons worden vervangen door IP-telefoons die door middel van software op de server gekoppeld worden aan uw mobiele telefoonaansluitingen, uw computers en een beheermodule. Zo wordt alle telecommunicatie binnen één oplossing geïntegreerd. Via de beheermodule kunnen vervolgens diverse zaken ingesteld worden, zoals een keuzemenu, het onderling doorschakelen van gesprekken, het toevoegen van nieuwe gebruikers of het instellen van specifieke regels rondom bereikbaarheid.

Grootzakelijke mogelijkheden voor het MKB
Telefonie in de cloud brengt tegen lage kosten ongekende mogelijkheden binnen handbereik van het midden en kleinbedrijf. Terwijl een conventionele telefooncentrale elke 5 tot 10 jaar vraagt om een grote investering, betaalt u met een cloudoplossing alleen voor het daadwerkelijke gebruik. Daar komt nog bij dat u met een cloudoplossing altijd up-to-date bent, u werkt met de nieuwste software, en met de nieuwste features kunt werken. Nieuwe functionaliteiten kunnen namelijk eenvoudig aan de cloudoplossing toegevoegd worden. Dat is met een conventionele centrale gewoonweg te duur of onmogelijk. Daarbovenop heeft u geen kosten meer voor beheer en onderhoud.

Kies voor een oplossing die meebeweegt met uw bedrijf
Is telefonie in de cloud iets voor u? Zo langzamerhand nemen steeds meer ondernemers de stap om meer functionaliteit toe te voegen aan hun bereikbaarheid en hun kosten flink te verlagen. Omdat een cloudoplossing eenvoudig meegroeit – of krimpt – met de behoefte binnen uw bedrijf, betaalt u nooit meer dan nodig en wordt u niet meer beperkt door de mogelijkheden van een conventionele telefooncentrale. The sky is the limit.

Benieuwd hoe andere bedrijven in de ban raakten van de cloud? Lees dan deze week onze cases met logistiek dienstverlener KT Group uit Veenendaal en De Koksmaat Bedrijfskeukens uit Eindhoven.

Wilt u meer weten over het product Cloud & Clear? Laat hier uw gegevens achter en dan nemen wij snel contact met u op!

 

 

Deel dit artikel