T-Mobile blog Founders blog
Overzicht Innovatie

Ook voetbal streamen via 5G voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis?

06-10-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
06-10-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Voetballiefhebber? Noteer maar in je agenda: vrijdagavond 8 oktober! Dan is een bijzondere benefietwedstrijd met de YouTubers van Creators FC – waar eerder Gio, Kalvijn, Enzo Knol en Dutch Performante al voor uitkwamen – bij het Utrechtse Kampong. Het doel? Zo veel mogelijk geld inzamelen voor een nieuwe ouderlounge voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Jij kunt de wedstrijd live kijken, want met technologie van sporttotal.tv en T-Mobile wordt het uitgezonden via 5G.

Meteen doneren? Dat kan hier!

Geld inzamelen voor Wilhelmina Kinderziekenhuis

De voetbalwedstrijd is voor een nobel doel. Jaarlijks komen zo’n 1100 ernstig zieke kinderen en 600 te vroeg geboren baby’s terecht op de intensive care van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Daar vechten de kinderen om te overleven, wat ook voor ouders een zeer heftige, overweldigende en stressvolle periode is. Daarom wil het Wilhelmina Kinderziekenhuis een ouderlounge bouwen bij de nieuw te maken intensive care van het ziekenhuis. Een plek waar ouders even kunnen ontsnappen aan de hectiek, maar toch dicht bij hun kind kunnen blijven.

Daar is geld voor nodig. Precies daarom organiseert Kampong Voetbal samen met Iris Nijkamp van het Wilhelmina Kinderziekenhuis, Roy van Rossum, Chahid Charrak en de andere YouTubers van Creators FC deze benefietwedstrijd. Het doel? Zo veel mogelijk geld inzamelen voor de ouderlounge, want een ding is zeker: die moet er komen!

Ook wij helpen mee

De wedstrijd is op vrijdagavond 8 oktober op de voetbalvelden van SV Kampong in Utrecht. Je kunt hier een kaartje kopen, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Kun je er niet bij zijn? Geen probleem. In samenwerking met sporttotal.tv bedachten we wat moois. Via 5G zenden we de wedstrijd live uit. Jij kunt de wedstrijd zo live kijken via internet en makkelijk en snel een donatie doen.

Om de wedstrijd live online te kijken, koop je een kaartje. Je kunt hier een kaartje kopen om de wedstrijd via 5G te kijken.

creators fc wilhelmina kinderziekenhuis benefietwedstrijd 5g sporttotal tv livestream

Wie zet jij in de basis?

Een kaartje om bij de wedstrijd aanwezig te zijn kost € 3,80 voor kinderen en € 5,30 voor volwassenen. Een ticket voor de 5G-livestream kost € 1,30, waarvan € 1 naar het ziekenhuis gaat. Wil jij meer doneren? Dat kan altijd! Je kunt een zilveren, gouden en platinum donatie doen van € 10,30, € 25,30 en € 35,30. Op elke donatie zitten € 0,30 servicekosten.

Je kunt nog een stapje verder gaan. Wil je per se dat je favoriete YouTuber in de basis staat bij Creators FC? Voor € 500,30 staat je favoriete YouTuber gegarandeerd in de basis. En wil je jouw strafschopkwaliteiten tonen? Voor € 25,30 mag je een penalty nemen op Noah Zeeuw, de keeper van Creators FC.

Bekijk hier alle donatiemogelijkheden

Over live sport kijken via sporttotal.tv

Niet iedereen kan de wedstrijd live op locatie kijken. Daarom werken we samen met sporttotal.tv. Met de technologie van dit bedrijf kunnen sportclubs hun eigen voetbalwedstrijden live via internet uitzenden. Zonder gedoe met allerlei kabels en meerdere camera’s. Dit gaat via ons 5G-netwerk, het snelste en meest stabiele internet. Perfect om een wedstrijd in een handomdraai professioneel en haarscherp in beeld te krijgen. Want met 5G hapert de bal geen moment en is jouw kijkervaring optimaal.

Wil je zelf ervaren hoe soepel het kijken van voetbal via sporttotal.tv is? Koop je online ticket voor de benefietwedstrijd van Creators FC voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis en je ervaart het met eigen ogen.

Bestel hier je tickets!

Deel dit artikel