T-Mobile blog Founders blog

Populaire zoekopdrachten

t-mobile de unlimiteds unlimited 5g
Overzicht Innovatie

Welkom bij De Unlimiteds

19-11-2020 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
19-11-2020 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

De wereld is Unlimited. En met 5G zijn de mogelijkheden van je telefoon helemáál grenzeloos. Streamen, gamen, vloggen, appen: we delen wat af met elkaar. Iedereen gebruikt zijn telefoon anders, maar we gaan stuk voor stuk Unlimited.

Dus…

Welkom bij De Unlimiteds! Of je nu droomt en gamet en of je nu vlogt en onderneemt. Sta je te popelen om te weten welke gebruiker jij bent? Mogelijkheden kennen geen grenzen. Ontdek snel wie van De Unlimiteds jij bent.

Wie van De Unlimiteds ben jij?

De Unlimiteds is een bont, divers gezelschap. We hebben je er graag bij. Kijk maar!

Ontdek snel je plek!

Ik ben een poëet

Opgaan in de teksten en tunes van je favoriete artiest? Zelf snel je eigen teksten delen in de groeps-app? En ze voordragen via FaceTime? Jij, topper van ons, bent de poëet van De Unlimiteds. Jij hebt altijd wat moois te zeggen in de groeps-app, verwondert ons met inspirationele teksten die je deelt via WhatsApp en laat ons luisteren naar imponerende teksten op Spotify. Wat fijn dat je onderdeel bent van De Unlimiteds!

Ik ben een gamer

Bij De Unlimiteds ligt de wereld van games aan je voeten. Zonder limiet en op volle snelheid je favoriete spelletjes online spelen. Van samen met je broers en zussen online bouwen in Minecraft tot een Kahoot-quiz voor je ouders organiseren om leuke vragen over jullie fijne gezin te beantwoorden. Liever tegen vreemden de strijd aangaan? Race met Unlimited 5G in de hoogste versnelling online tegen anderen in een game als Real Racing 3 en Mario Kart Tour. Of blijf als laatste over in Battle Royale-games als Fortnite, Garena Free Fire en Clash Royale. Met Unlimited en 5G van T-Mobile heb je altijd nét dat streepje voor op de rest.

Ik ben een vlogger

Praat jij je vrienden digitaal bij over je dag? Geef jij op YouTube de beste beauty tutorials? En heb jij elke dag wel een HouseParty? Hallo, vlogger van De Unlimiteds! Vloggen en De Unlimiteds gaan hand in hand. Zo deel jij je nieuwste vlog waar je ook bent en kun je op elk moment live gaan op Instagram. Met 5G ook nog eens in absolute topkwaliteit en zonder ook maar een hapering.

de unlimiteds t-mobile unlimited 5g

Ik ben een ondernemer

Even een lading aan bestanden uploaden naar de cloud van je werk of supersnel wat vragen van je werk beantwoorden op Slack? Volgens mij weten we het al: jij bent de ondernemer van De Unlimiteds! Een snelle jongen of dame die vergroeid is met zijn of haar telefoon. Unlimited zit in je DNA. En het liefst gebruik je ook al 5G. Toppers als de Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G of de iPhone 13 staan daarom hoog op je wensenlijstje.

Ik ben een dromer

De tijd verliezen in een fijn luisterboek op Storytel. Je favoriete concerten terugkijken op YouTube. Zonder grenzen je favoriete sci-fi serie streamen op Netflix. Wegdromen zonder zorgen. Met onbeperkte data en op de hoogste snelheid, voor de beste ervaring. Voor jou, als dromer van De Unlimiteds, is Unlimited met 5G ook een onmisbare uitkomst. Streamen is dromen, Unlimited is geen zorgen.

Unlimited met 5G: grenzeloos in de hoogste versnelling

Zonder zorgen je plekje vinden bij De Unlimiteds? Dat kan door 5G te nemen. Want 5G is nu live bij T-Mobile. Het snelste, nieuwste mobiele netwerk. Met Unlimited heb je standaard 5G, mits je telefoon daarvoor geschikt is. Bekijk hier alle telefoons met 5G en koop jouw match met een Unlimited abonnement.

Zo word ook jij een van De Unlimiteds

Kom jij ook bij De Unlimiteds? We staan te popelen om je te verwelkomen. Go Unlimited en vind je plek bij ons. Wij zijn benieuwd: ben jij de poëet, gamer, vlogger, ondernemer of dromer van het stel?

Go Unlimited!

Deel dit artikel