T-Mobile blog Founders blog
derde generatie iphone se
18-03-2022 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

3e generatie iPhone SE uit 2022 met 5G nu beschikbaar

18-03-2022 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Luisteren Deel dit artikel

Hou je van kleine telefoons die ook nog eens supersnel zijn? Goed nieuws. Apple lanceerde op 8 maart de derde generatie iPhone SE. Deze compacte iPhone ondersteunt 5G en is net zo snel als de iPhone 13. En dat voor een verrassend scherpe prijs. Maak hier kennis met de nieuwe iPhone, die nu bij ons verkrijgbaar is.

Apple lanceerde de nieuwe iPhone SE op een speciaal, digitaal evenement. Daar kondigde het nog veel meer moois aan, zoals een nieuwe iPad Air en een nieuwe kleur voor de iPhone 13: groen. De iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max kun je straks zelfs in het alpine groen kopen.

nieuwe iphone se

Wat moet je weten over de nieuwe iPhone SE?

Aan moois geen gebrek dat Apple tijdens de presentatie deelde. Toch was de nieuwe iPhone SE de grote ster van de show. Waarom? Een paar redenen.

Een feest der herkenning qua ontwerp

De nieuwe iPhone SE heeft een klassiek, herkenbaar uiterlijk. Met startknop onder het scherm en een rand erboven. Hij lijkt veel op de tweede generatie iPhone SE, die qua uiterlijk weer een tweeling is van de iPhone 8. Maar vergis je niet: het ontwerp voldoet aan alle eisen die je in 2022 aan een telefoon mag stellen.

Zo is de derde generatie iPhone SE waterdicht dankzij een IP67-certificaat. Het gebruikt ook Ceramic Shield. Dit is keramisch glas dat het scherm en de achterkant extra sterk en krasbestendig maakt. Ideaal, want zo blijft je telefoon extra lang mooi.

3e generatie iPhone SE

Koop nu de derde generatie iPhone SE. Net zo snel als de iPhone 13 en superscherp geprijsd

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Apple iPhone SE Zwart Apple iPhone SE Wit Apple iPhone SE Rood

Compact scherm van hoge kwaliteit

De nieuwe iPhone SE heeft een compact scherm van 4,7 inch. Heel wat minder groot dan wat nu gebruikelijk is. De meeste telefoons hebben schermformaten van rond de 6 inch. Zit je niet te wachten op zo’n grote telefoon? Dan is de iPhone SE een goede keuze. Het scherm heeft een HD-resolutie van 1334 x 750 pixels.

Net zo snel als de iPhone 13

De derde generatie iPhone SE is een van de snelste telefoons die je met een abonnement kunt krijgen. Onder de motorkap is hij zo goed als gelijk aan de iPhone 13. Hij heeft dezelfde Apple A15 Bionic-processor, wat een van de snelste chipsets van 2022 is. Elke app start meteen op en hapert niet. Je kunt kiezen tussen 64, 128 en 256 GB opslaggeheugen

Dit zijn de iPhone SE camera’s

Waar andere telefoons groter worden, blijft de nieuwe iPhone SE lekker klein. Waar andere telefoons steeds meer camera’s krijgen, houdt de nieuwe iPhone het bij één hoofd- en selfiecamera. De hoofdcamera maakt foto’s in 12 megapixel, de selfiecamera schiet beelden in 7 megapixel.

Maar ook hier geldt: vergis je niet. De iPhone SE camera’s zijn van alle markten thuis. Ze genieten van alle camerasoftware die andere iPhones ook hebben. Dit helpt je om ook bij weinig licht scherpe foto’s te schieten. En om mooie portretten en selfies te maken.

De eerste iPhone SE met 5G

De kleine, derde generatie iPhone SE is op alle vlakken klaar voor de toekomst. Omdat hij dezelfde processor heeft als de iPhone 13, ontvangt hij waarschijnlijk net zo lang de nieuwe versie van iOS. Ook is het de eerste iPhone SE met 5G. Ideaal om Unlimited je telefoon te gebruiken.

Nu te bestellen met abonnement

De derde generatie iPhone SE is nu verkrijgbaar en bij ons te bestellen met een betaalbaar mobiel abonnement. Het is een slimme keuze als je een kleine telefoon zoekt die qua snelheid met de beste meekan. Ook handig: je kunt ’m gebruiken met de Apple Watch. In combinatie met een Multisim ben je zelfs op het slimme horloge bereikbaar als de iPhone SE niet in de buurt is. Het geeft nog maar eens aan hoe klaar voor de toekomst de nieuwe iPhone is.

3e generatie iPhone SE

Koop nu de derde generatie iPhone SE. Net zo snel als de iPhone 13 en superscherp geprijsd

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Apple iPhone SE Zwart Apple iPhone SE Wit Apple iPhone SE Rood
Deel dit artikel