Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

Disney biedt kinderen de lol van Snapchat in een veilige app

05-07-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
05-07-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Snapchat, Instagram en Vine zijn razend populair onder jongeren. En niet voor niets. Je kunt er contact mee houden met je vrienden, maar de apps zitten ook vol met grappige content. Korte video’s, grappige animaties, geinige filters en stickers. Voor jonge kinderen zijn de apps echter niet altijd geschikt, omdat je als ouder geen enkele controle hebt over wat ze te zien krijgen en met wie ze in contact komen. Disney heeft daar iets op bedacht.

In de VS heeft het entertainmentbedrijf namelijk de app Disney LOL uitgebracht. De app zit vol met grappig clipjes en memes, maar ook met spelletjes en simpele quizjes. En dat allemaal met de bekende karakters uit Disney-films in de hoofdrol. Als je de app bekijkt, zie je hoe Disney op een slimme manier dat wat hip is op internet, heeft weten te vangen in een berg content voor kinderen. Het is daarom doodzonde dat de app (nog) niet in Nederland uit is.

“Ons publiek wordt enthousiast van hoe we de klassieke Disney-verhalen op een nieuwe manier beschikbaar maken voor alle leeftijden in hapklare, deelbare stukjes content. Met Disney LOL geven we fans de mogelijkheid om in een veilige en betrouwbare omgeving van Disney content te genieten op de meest toegankelijke manier”, aldus Michael Hundgen, die verantwoordelijk is voor de digitale producten van Disney.

Als de app in de VS een succes wordt, zal hij misschien ook in het Nederlands beschikbaar komen. Hier zijn echter nog nog geen concrete plannen voor.

Disney LOL

Deel dit artikel