Populaire zoekopdrachten

Overzicht Geen categorie

Disney brengt chatapp uit voor kinderen: Disney Mix

05-08-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
05-08-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Disney heeft een chatapp uitgebracht voor kinderen: Disney Mix. Het entertainmentbedrijf wil de app flink profileren als de veiligste optie die voor jonge kinderen beschikbaar is. Dat doet het onder andere door een speciale ‘whistle’-knop, waarmee een volwassene kan worden opgeroepen om overzicht te houden of in te grijpen in een chat.

Disney Mix biedt bovendien een scala aan features die kinderen moeten aanspreken om de app te gaan gebruiken. Zo kunnen ze hun eigen avatar maken, spelletjes spelen en stickers en plaatjes delen. In de toekomst wil het bedrijf kinderen ook de mogelijkheid geven om foto’s en video’s met elkaar te delen. Daarbij moeten ze nog altijd wel eerst een ouder om toestemming vragen. Ouders worden bovendien nu al opgeroepen om de app met hun kinderen door te nemen.

De app is eerst getest in Australië en Nieuw-Zeeland en is nu ook beschikbaar gemaakt in de Verenigde Staten. Disney heeft aangegeven de app wereldwijd beschikbaar te willen maken voor zowel Android als iOS, dus binnenkort kunnen ook kinderen in Europa ongeacht het apparaat dat ze gebruiken met de app aan de slag.

Deel dit artikel