Met glasvezelverbinding haal je een supersnelle internetverbinding in huis met snelheden tot wel 1 Gbit/s. Zelfs als thuis heel veel apparaten tegelijk gebruikt, blijft je verbinding supersnel. Handig dus als er bij jou thuis veel gestreamed of gegamed wordt.

T-Mobile is op dit moment hard bezig met de uitrol van een eigen glasvezel netwerk in de Haagse wijk Segbroek. In het voorjaar van 2020 wordt deze volledig opgeleverd en kun je gebruik maken van deze supersnelle glasvezel verbinding. Maar ook op andere plekken in ons land kun je een T-Mobile glasvezel abonnement afsluiten.

Twijfel je nog? Lees dan hieronder vijf voordelen van T-Mobile glasvezel.

1. Altijd dezelfde hoge snelheid

Met T-Mobile glasvezel heb je altijd je eigen netwerk. En daardoor heb je altijd dezelfde snelheid in huis, ook als de hele buurt of je huis tegelijk online is. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere glasvezel aanbieders. Glasvezel is daarnaast minder gevoelig voor storingen, dus je bent nooit meer offline.

2. Maandelijks te veranderen

Je T-Mobile glasvezel abonnement is maandelijks aan te passen. Dat is handig als je nog niet zeker weet hoeveel snelheid jij nodig hebt in huis. Je kunt je abonnement maandelijks zelf aanpassen naar een hogere of lagere internetsnelheid. Ook kun je je TV-abonnement (tijdelijk) aan of uit zetten. Dit is fijn als je op de kosten wilt letten, of merkt dat je graag nóg sneller internet wilt hebben.

3. Wifi-Service

Is je wifi-verbinding niet optimaal en heb je hulp nodig? Maak dan gebruik van onze Wifi-Service. Eén van onze monteurs komt bij je thuis langs om de situatie op te lossen, bijvoorbeeld door een wifi-versterker te plaatsen. Bij het aansluiten van je glasvezel abonnement doet onze monteur trouwens ook gelijk een Wifi-check. De T-Mobile Wifi-Service is beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten.

Supersnel internet? Glasvezel!

Wil je je nu al inschrijven voor meer informatie over de mogelijkheden van glasvezel op jouw adres? Laat dan hier je gegevens achter zodat we je hier als eerste bericht over kunnen sturen.

Blijf op de hoogte

4. Gratis Fox Sports Eredivisie

Extra goed nieuws voor voetbalfans. Bij T-Mobile glasvezel in combinatie met een televisiepakket van T-Mobile Thuis ontvang je namelijk gratis Fox Sports Eredivisie 1 in het TV basispakket. In combinatie met je nieuwe, supersnelle glasvezel aansluiting hoef jij straks geen wedstrijd van je favoriete club meer te missen!

5. Klantvoordeel

Heb je ook een mobiel abonnement bij T-Mobile? Dan krijg je korting op je mobiele abonnement als je een T-Mobile glasvezel (Thuis) abonnement neemt! En hebben je huisgenoten ook een T-Mobile abonnement? Dan krijg je zelfs nóg meer korting. Meer over T-Mobile klantvoordeel vind je op deze pagina.

6. Wij sluiten je aan

Heb je geen zin in het hele gedoe van overstappen? Geen zorgen, bij T-Mobile nemen we de hele aansluiting van je nieuwe glasvezelverbinding graag voor je uit handen. Om te beginnen bieden we je een overstapservice aan: wij helpen je je contract op te zeggen bij je huidige provider en stemmen aan- en afsluiten goed op elkaar af.

Het glasvezelpakket wordt vervolgens bij je thuis geïnstalleerd door een ervaren monteur. Hij of zij hangt je modem op en zorgt ervoor dat je wifi-verbinding goed is beveiligd, zodat jij direct razendsnel online kunt.

Wil jij ook glasvezel van T-Mobile? Doe dan nu de postcode check

Beeld: Shutterstock