Populaire zoekopdrachten

t-mobile glasvezel
Overzicht Innovatie

Voordelen van T-Mobile Glasvezel

21-08-2020 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
21-08-2020 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Met Glasvezel heb je thuis supersnel internet, met snelheden tot wel 1 Gbit/s. Daarmee is je verbinding thuis ook ontzettend snel als je heel veel apparaten tegelijk gebruikt. Glasvezel is dus ideaal als jullie thuis veel streamen en online gamen.

Glasvezel van T-Mobile

T-Mobile werkt hard aan de uitrol van Glasvezel. De Haagse wijk Segbroek is al online via ons Glasvezelnetwerk en we zijn al gestart met de aanleg in Loosduinen. Binnenkort komen daar de wijken Strijp, Gestel en Centrum in Eindhoven bij. Deze gebieden genieten daarmee van veel voordelen van Glasvezel. Bovendien krijgen ze te maken met de extra voordelen die Glasvezel van T-Mobile met zich meebrengt.

1.     Altijd dezelfde hoge snelheid

Met Glasvezel van T-Mobile heb je altijd je eigen aansluiting. Die deel je niet met buren en daardoor heb je altijd dezelfde snelheid. Zelfs als de hele buurt ook online is. Ideaal als je thuiswerkt en grote bestanden moet uploaden naar de server van je werk. Of als je wilt videobellen zonder te haperen.

Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere Glasvezelaanbieders, waarbij je meestal de verbinding met buren deelt. De verbinding is dan minder snel als de buurman online een video kijkt of grote bestanden uploadt. Het gevolg is dat de verbinding dan kan haperen. Extra voordeel van Glasvezel: het netwerk is nieuw en modern, waardoor het minder storingsgevoelig is.

t-mobile glasvezel voordelen

2.    Maandelijks te veranderen

Je kunt je abonnement bij T-Mobile elke maand aanpassen. Dat is handig als je tijdens het afsluiten van je abonnement nog niet weet welke snelheid het beste past bij je gebruik. Je kunt de snelheid maandelijks naar boven of beneden aanpassen om te achterhalen welke snelheid jij het prettigste vindt. Daarnaast kun je jouw tv-abonnement (tijdelijk) aan- of uitzetten, bijvoorbeeld als je langer dan een maand van huis bent en op de kosten wilt letten.

3.    Gratis Eredivisie van ESPN

Neem je naast Glasvezel van T-Mobile ook televisie van T-Mobile Thuis? Goed nieuws, want je krijgt dan gratis ESPN Eredivisie in je basispakket. Op die manier kijk je live naar voetbal uit de Eredivisie. Oók via de TV Anywhere-app. Ideaal om onderweg live de wedstrijd van je favoriete club te streamen.

4.   Extra klantvoordeel

Heb je een telefoonabonnement van ons en neem je een Glasvezelabonnement van T-Mobile Thuis? Nóg meer goed nieuws! Je krijgt dan korting op je mobiele abonnement. Klantvoordeel noemen we dat. En heb je een Unlimited-abonnement die je combineert met je Glasvezelabonnement? Dan betaal je slechts € 25 voor een internetsnelheid van maar liefst 1 Gbit/s. Uit & Thuis noemen we dat, het uitzoeken waard!

5.    Geen gedoe met overstappen

Overstappen naar een ander netwerk en een andere provider: dat klinkt misschien als een boel gedoe. Niets is minder waar, want wij nemen jou dit hele proces graag uit handen. Zodat jij zonder problemen overstapt naar ons Glasvezelnetwerk. Om te beginnen bieden we je een gratis overstapservice aan. We helpen je contract op te zeggen bij je huidige provider en stemmen het aan- en afsluiten perfect op elkaar af. Vervolgens installeert een van onze ervaren monteurs het Glasvezelpakket bij je thuis en zorgt-ie dat de wifi-verbinding optimaal werkt.

Ook voordeel van Glasvezel?

Supersnel internet, probleemloos overstappen en een heleboel extra voordelen: Glasvezel heeft je meer dan genoeg te bieden. Benieuwd of ook jij Glasvezel van T-Mobile kunt nemen? Doe de postcodecheck!

Deel dit artikel