T-Mobile blog Founders blog

Populaire zoekopdrachten

Overzicht Mobiel

Drie maanden gratis Netflix betekent Unlimited genieten van de vetste films en series

27-09-2018 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
27-09-2018 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Netflix heeft een compleet nieuwe wereld voor ons geopend, eentje waarin we overal onbeperkt en ongestoord kunnen kijken naar films en series. En het aanbod groeit alleen maar, waardoor er écht nooit een einde komt aan wat je allemaal kunt zien. Ook leuk: bij T-Mobile krijg je nu drie maanden gratis Netflix cadeau bij een Unlimited abonnement. Da’s dus dubbel unlimited genieten!

Groots aanbod

De kans is groot dat je al behoorlijk wat van het Netflix aanbod gezien hebt als je al een abonnement hebt. Maar gelukkig komen er ook steeds weer nieuwe dingen bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van de serie The Good Place? In die serie overlijdt hoofdpersonage Elenor op jonge leeftijd en komt zo in “the Good Place” (de hemel) terecht. Maar er blijkt een fout te zijn gemaakt: ze hoort hier helemaal niet thuis. Dus probeert ze iedereen om de tuin te leiden en zo toch haar plekje te verdienen.

Deze herfst verschijnt ook Mowgli op Netflix, een film gebaseerd op The Jungle Book (niet die van Disney). De film, geregisseerd door Andy Serkis (beter bekend als Gollum uit Lord of the Rings), vertelt het verhaal van een jongetje dat in de jungle opgroeit. Al snel ontdekt hij dat hij geen wolf, maar een mens is, en moet hij kiezen tussen de jungle en die van de mensen. Serkis speelt zelf Baloo. Ook Benedict Cumberbatch (Shere Kahn), Christian Bale (Bagheera) en Cate Blanchett (Kaa) maken hun opwachting.

Maar Netflix is er niet alleen voor de nieuwe content (al is die vaak wel erg goed!), maar óók voor de klassiekers. Zo verschijnen deze herfst en winter films als E.T: The Extraterrestial, School of Rock en Back to the Future online. Dus kijk je liever die ene film die je vroeger zo geweldig vond? Dan kun je terecht bij Netflix!

Onbeperkt streamen

Bij T-Mobile krijg je nu tijdelijk drie maanden gratis Netflix cadeau bij een Go Unlimited-abonnement. Dat heeft veel voordelen. Zo heb je een onbeperkt aantal GB’s in Nederland in je internetbundel. En dat betekent dat je overal waar je bent onbeperkt Netflix kunt kijken. Handig bij het wachten op de bus, de treinrit naar je werk of gewoon als je lang ergens op moet wachten.

Waar je normaal gesproken data probeert te besparen door onderweg geen video’s te kijken, hoef je daar met een Go Unlimited abonnement niet op te letten. Dus ben je onderweg en wil je die vette serie nog even afkijken? Dan kun je dat gewoon doen, zonder zorgen. Voor alle voorwaarden van de actie kun je terecht op de website van T-Mobile.

Deel dit artikel