Populaire zoekopdrachten

fairphone 4 duurzame telefoon
Overzicht Mobiel

Duurzame smartphone kopen? Neem de Fairphone 4

30-09-2021 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
30-09-2021 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Vind je het zonde om elke twee jaar een nieuwe smartphone te nemen? Dat vinden ze bij Fairphone ook. Deze Nederlandse fabrikant maakt duurzame smartphones die zijn gemaakt om makkelijk zelf te repareren. Zodat je er veel langer mee doet. Daarom hebben ze na gratis registratie ook vijf jaar garantie. Hun nieuwe trots is net uit en nu bij ons te bestellen met een betaalbaar abonnement: de Fairphone 4.

Fairphone 4

Koop nu de Fairphone 4 en haal een duurzame telefoon in huis om jaren plezier van te hebben. Stel snel zelf je ideale Fairphone samen!

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen

vorige stap
Fairphone 4 Grijs Fairphone 4 Groen

Kennismaken: dit is Fairphone

Fairphone is een Nederlandse telefoonfabrikant die is opgericht in 2013. De ambitie van de fabrikant is duidelijk: smartphones moeten langer meegaan en de smartphonemarkt moet eerlijker worden. Duurzaam, transparant en eerlijk: dat is waar het bij de fabrikant om gaat.

Duurzame smartphones van Fairphone zijn daarom modulair. Dit betekent dat je zelf gemakkelijk onderdelen vervangt als deze na een paar jaar minder goed werken. Ook zijn ze gefabriceerd onder veilige werkomstandigheden zonder buitensporig overwerk. Fabrieksarbeiders krijgen een eerlijker loon en het gebruikte materiaal is gerecycled en niet afkomstig uit conflictgebieden. Zo probeert Fairphone te voorkomen dat er bij het produceren van telefoons sprake is van kinder- of dwangarbeid. Alleen dan zijn duurzame smartphones ook écht duurzaam.

Fairphone 4: alles over dé nieuwe duurzame smartphone

De Fairphone 4 is de allernieuwste duurzame smartphone van de Nederlandse fabrikant. Het is de opvolger van de Fairphone 3+. Hieronder lees je wat de telefoon te bieden heeft.

Duurzame smartphone ontworpen om lang mee te gaan

De Fairphone 4 is gemaakt van eerlijke en gerecyclede materialen. Hij is ontworpen om lang mee te gaan en daarom kun je zelf makkelijk het scherm en de batterij vervangen. Dat zijn precies de onderdelen die ervoor zorgen dat, als ze het niet goed meer doen, mensen een nieuwe telefoon kopen. De telefoon ondersteunt eSIM en is daarom ook als dual sim telefoon te gebruiken.

Daarom koop je op fairphone.com zelf een scherm of batterij als deze niet goed meer werkt. Voor een eerlijke prijs. Een nieuwe batterij kost € 29,95 en een scherm € 79,95. Deze onderdelen blijven in ieder geval de komende vijf jaar te koop via Fairphone.

Bij Fairphone willen ze dat jij je telefoon zo lang mogelijk gebruikt. Daarom zit er vijf jaar garantie op de Fairphone 4. Het enige wat jij hoeft te doen is de garantie te activeren op fairphone.com/warranty. Doe dit binnen negentig dagen na je aankoop en uiterlijk voor 31 december 2022.

fairphone 4 modulaire smartphone

Een telefoon die e-waste neutraal is

Voor elke Fairphone 4 die de fabrikant verkoopt, recyclet Fairphone een ander apparaat. Of geeft het deze een tweede kans door ‘m te refurbishen. Op die manier is de nieuwe duurzame telefoon van de fabrikant e-waste neutraal. Bovendien kun je bij de fabrikant altijd makkelijk zelf je oude telefoon inleveren om deze duurzaam te recyclen.

Krachtige specificaties: goede hardware voor jarenlang gebruik

De Fairphone 4 is een Android 11-telefoon die beschikt over goede hardware. Deze krachtige specificaties zorgen ervoor dat de telefoon ook na een paar jaar nog prima werkt. Precies zoals de fabrikant voor ogen heeft met deze duurzame smartphone. De feiten? Komen ze!

De Fairphone 4 is een 5G-telefoon. Er passen twee simkaarten in deze dual sim telefoon, zodat je ‘m voor werk én privé kunt gebruiken. De beschikbare kleuren zijn grijs en groen en je hebt de keuze uit twee varianten. De ene variant heeft 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslagcapaciteit. Wil je extra snel schakelen tussen apps? Ga dan voor de variant met 8 GB werkgeheugen. Die heeft ook nog eens 256 GB opslag. Zo hoef je na al die jaren gebruik nooit WhatsApp-foto’s te verwijderen.

Nu beschikbaar met abonnement

Wil je ook een telefoon hebben die jarenlang meegaat? Dan kun je de Fairphone 4 kopen met een abonnement. Door de telefoon langer dan twee jaar te gebruiken, verklein je de ecologische voetprint van deze duurzame smartphone. Nog een goede reden: na twee jaar zetten we je abonnement automatisch om in een Sim Only abonnement. Je betaalt dan alleen voor je bundels en bent zo veel goedkoper uit dan wanneer je meteen weer een nieuwe telefoon koopt bij je abonnement.

Fairphone 4

Koop nu de Fairphone 4 en haal een duurzame telefoon in huis om jaren plezier van te hebben. Stel snel zelf je ideale Fairphone samen!

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen

vorige stap
Fairphone 4 Grijs Fairphone 4 Groen
Deel dit artikel