Populaire zoekopdrachten

Overzicht Entertainment

Dynamic Sales Magenta Moviestar : No limits

05-12-2019 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
05-12-2019 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

House of No limits – geschoten door met een Samsung Mobiele telefoon voor T-Mobile. Huiverige Humor. Schaterende Spanning. Flauwe Fluisteringen en vooral veel bloed en lijken. Kortom, deze film is sowieso kijktip voor vanavond. Hierin spot je ook verschillende medewerkers van T-Mobile waaronder: Patrick.

Patrick Norder – Senior Category Manager. Inmiddels een bazen functie binnen Sales van T-Mobile en No limits getalenteerd. Want zijn carrière begon hij in de retail waar de carrièremogelijkheden voor het oprapen liggen en waar challenging targets gepaard gaan met teamspirit en fun. De beste plek om een carrière in de sales te beginnen. De beste plek om te leren en de No limits magenta mindset te absorberen!

Patrick is hierdoor, inmiddels met 9 jaar T-Mobile jaren op zijn cv een echte Challenger. Het magenta bloed stormt door zijn aderen. Zijn mindset: No limits.

Deze No limits mentality zorgde dat Patrick  geen moment twijfelde. De vraag om de hoofdrol te spelen in de interne promotie van de Horrorfilm van 2019: House of No limits? Patrick was kort, krachtig en duidelijk: JA!

Het moest snel, het moest direct en het moest vooral impact maken. Patrick overtuigde menig T-Mobiler met ‘ontplofte hoofden, scherpe slachtmessen die druipen van het bloed en trillende lijken.’

Op de dag van de auditie stonden er dan ook grote aantallen T-Mobilers klaar voor de auditie. Wie kan er het beste dood neervallen? Wie weet het drama over te brengen op camera. Wie gaat No limits verder en weet het kippenvel op de armen te krijgen.  Na lang beraad werd een keuze gemaakt tussen alle auditienemers.

De topperformance die Patrick neer zette? Die werd beloond. Want ook Magenta No limits Dynamic Patrick werd gekozen waardoor hij nu ook de titel van Moviestar aan zijn profiel kan toevoegen!

Toen was het wachten tot DE draaidag. De zenuwen gierden door de lijven van de T-Mobilers. De Props werden neergezet. Het grote kasteel in Wassenaar werd No limits Griezelig. Fred van Leer stapte in een Magenta Roze pak en zette zijn persoonlijkheid aan op standje: No limits.

Een dag lang draaien. Bloed, zweet, tranen, vermoeidheid. Patrick speelt zijn rol als ober met glans terwijl Fred van Leer schreeuwt om zijn zalmrolletjes. Het Spook, de Influencers, Fred van Teeven die de bus bestuurd, No limits spanning.  A challenge of a lifetime.

Spot Patrick en laat weten waarom jij een glansrol gaat vervullen bij T-Mobile via www.werkenbijt-mobile.nl

Deel dit artikel