Populaire zoekopdrachten

Overzicht Mobiel

€328 korting op Samsung Galaxy S9 bij de T-Mobile Mega Feest Deal

07-01-2019 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
07-01-2019 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Groot nieuws! Sinds vorige week zijn T-Mobile en Tele2 officieel één bedrijf. En dat vieren we met een mooie aanbieding voor al onze klanten: Maar liefst €328 euro korting op de Samsung Galaxy S9 of S9 Plus in combinatie met een T-Mobile Unlimited abonnement! Maar haast is wel geboden, deze actie geldt maar tot 20 januari 2019.

Samsung Galaxy S9

De Samsung Galaxy S9 is één van de beste en snelste smartphones van dit moment. Ook voor fotografen is het toestel een must-have. Met een 12 megapixel camera maak je foto’s die zo van door een professionele camera gemaakt kunnen zijn. Samsung heeft de goede camerakwaliteit van zijn smartphones dan ook altijd zeer hoog in het vaandel staan.

Wil je meer weten over de camera van de Samsung Galaxy S9? Bekijk dan onderstaande review video van dit toestel:

De Mega-Feest-Deal is een tijdelijke actie (geldig van 7 januari 2019 t/m 20 januari 2019), speciaal om onze fusie met Tele2 te vieren. De korting op een Unlimited abonnement is alleen geldig in combinatie met de aanschaf van een Samsung Galaxy S9 toestel. Zowel nieuwe klanten als bestaande klanten die hun contract al kunnen verlengen, kunnen gebruikmaken van deze actie.

Wil je meer weten over de actievoorwaarden of deze deal direct bestellen? Bezoek dan onze webshop.

Deel dit artikel