Populaire zoekopdrachten

Overzicht Entertainment

Goed nieuws voor Fallout 4 fans: Pip-Boy nu echt te koop

06-07-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
06-07-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

De nieuwe Pip-Boy gaat liefhebbers van de Fallout-games heel gelukkig maken. Hoewel de eerste versie qua functionaliteiten niet zo heel bijzonder was, lijkt de Pip-Boy: Deluxe Bluetooth Edition een stuk meer op een echte smartwatch.

De Pip-Boy is direct afkomstig uit de Wasteland-games en werd ontwikkeld door RobCo Industries en ThinkGeek. Je kunt de Deluxe Bluetooth Edition koppelen aan je smartphone, zodat je met de smartwatch kunt bellen, berichten kunt lezen, audiobestanden af kunt spelen en contacten kunt bekijken.

fallout-4

Pip-Boy

Heb je de Pip-Boy niet verbonden met je telefoon, dan kun je ‘m alsnog gebruiken als wekker. Daarnaast kun je interessante statistieken bekijken als je Fallout 4 speelt in de Cosplay Mode. De gadget is op te laden via een speciaal laadstation en wordt geleverd inclusief speakers en holotape, die je weer kunt gebruiken als USB-stick.

Qua afmetingen is-ie een stuk groter dan je van een smartwatch gewend bent, want alleen het scherm is al 17,7 bij 12,7 centimeter. De gadget weegt 0,9 kilogram, dus zorg ervoor dat je polsen goed getraind zijn. Je kunt ‘m nu reserveren voor 349,99 dollar, de eerste exemplaren worden op 11 november verstuurd.

 

Deel dit artikel