Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

Maak fantastische beelden door je GoPro in de lucht te gooien

12-10-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
12-10-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Gooi je actiecamera in de lucht en maak zo fantastische beelden. Als je deze tip ontvangt, stel je waarschijnlijk bij jezelf vast dat je gekke Henkie niet bent. Maar een Kickstarter-project belooft dat je hele mooie luchtfoto’s en video’s kunt maken door je GoPro – dan wel met een omhulsel – gewoon in de lucht te gooien.

Dat omhulsel heeft de naam AER. Het is een soort koker waar je je GoPro in kunt vastklemmen. Volgens de makers, drie studenten uit Enschede, kun je het ding vervolgens in de lucht gooien om stabiele beelden te schieten. En veel mensen zien daar wel wat in. De benodigde 70.000 euro zijn inmiddels binnen, maar de crowdfunding loopt nog drie weken. Op dit moment zijn er nog maar een paar AERs vooruit te bestellen voor de vroegevogelprijs van 50 euro.

Concurrentie met drones is het product niet, volgens de makers. Die zijn toch meer bedoeld voor stille beelden. De AER is gericht op actie. Dat wordt dus een middag lekker met dit ding gooien en aan het eind van de dag hopen dat je er mooie beelden mee gemaakt hebt. Het ding moet zich vanaf 2017 in het luchtruim boven de eerste klanten bevinden.

Deel dit artikel