Populaire zoekopdrachten

Overzicht Innovatie

Fietsmodus app: fiets offline en win mooie prijzen!

23-09-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
23-09-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

We weten allemaal dat het gevaarlijk is en toch kunnen we het niet laten; terwijl we deelnemen aan het verkeer toch even de telefoon opnemen, of nog erger: even je tijdlijn checken. Tien miljoen Nederlanders hebben een smartphone en de helft daarvan gebruikt de smartphone onderweg. Maar als je even een berichtje checkt of je status updatet ben je afgeleid. Er zijn dus dagelijks miljoenen Nederlanders een gevaar in het verkeer. En dat dat veel impact kan maken, blijkt wel uit deze video.

https://www.youtube.com/watch?v=JtbtfA3_c54

Fiets op, modus aan!

Als fietser ben je in het verkeer heel kwetsbaar. Daarom komt de Rijksoverheid ook dit jaar weer met de Fietsmodus campagne. De boodschap is heel simpel: fiets op, modus aan! Door het aanzetten van de Fietsmodus app (gratis te downloaden voor iPhone en Android) tijdens het fietsen, word je niet afgeleid en verdien je ondertussen punten. Met deze punten kun je vervolgens weer hele toffe prijzen winnen zoals kaartjes voor Pathé of speakerboxjes.

Maak kans op 1 van de 3 vette T-Mobile City Bikes

T-Mobile is partner van Fietsmodus en daarom hebben we een hele mooie prijs beschikbaar gesteld. Van 14 november tot 16 december kun je met de door jouw gespaarde punten kans maken op 1 van de 3 vette City Bikes. Het enige wat je hoeft te doen is op je fiets stappen, de fietsmodus app aanzetten en gaan fietsen. Je blijft gewoon bereikbaar, maar als je je telefoon niet gebruikt, spaar je punten. Ben je op je bestemming aangekomen dan zet je de fietsmodus app uit. Heb je genoeg punten gespaard? Dan krijg je hiervan een melding. Natuurlijk kun je ook altijd zelf controleren welke score je hebt behaald.

 

citybikes1500x500

Download de Fietsmodus app

Zit jij regelmatig op de fiets, doe dan mee. Download de app in de App Store of Google Play en stap op de fiets.

Gebruik jij de app op de fiets? En ga jij de app gebruiken? Ik ben benieuwd!

Deel dit artikel