Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Entertainment

De fitnesstracker LVL zorgt ervoor dat je altijd voldoende water drinkt

16-09-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
16-09-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Of je nou intensief sport of niet: je moet altijd voldoende water drinken. De ontwerpers van de fitnesstracker LVL willen je daarbij een handje helpen. Het apparaat geeft je namelijk een melding als je dreigt uit te drogen. Je krijgt dan te zien hoeveel water je moet drinken om je balans weer op orde te krijgen.

Dat kan het apparaat doen door middel van een infraroodtechnologie die het lichaamsvocht meet. Daarnaast is de LVL ook een traditionele fitnesstracker. Hij kan je verbrande calorieën bijhouden, je hartritme meten en ook je slaapritme. En heel veel mensen zien daar wel wat in. Op Kickstarter kun je hem namelijk bestellen en dat is massaal gebeurd. De ontwerpers wilden 50.000 dollar ophalen, maar inmiddels is al vijf keer zoveel geld binnengekomen.

De goedkoopste manier om aan de fitnesstracker te komen is daarmee al uitverkocht, maar voor iets meer dan 100 dollar kun je alsnog een LVL in je bezit krijgen. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende designs, kleuren en bandjes. Als je hem nu koopt, heb je hem -als alles goed gaat- in de zomer van 2017 in je bezit.

Deel dit artikel