Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Entertainment

Met Fllike kun je je vliegreis beoordelen en delen

29-11-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
29-11-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Met zoveel luchtvaartmaatschappijen en daarbinnen ook weer een hoop opties, is het soms lastig kiezen bij wie je in het vliegtuig stapt. De app Fllike wil je daarbij helpen. Met deze app kun je je vluchten beoordelen en deze score delen met andere gebruikers. Je kunt onder andere een score toekennen, van 1 tot 10, aan je stoel, het vliegtuig en of je vlucht op tijd vertrekt.

Het doel? Een overzicht van luchtvaartmaatschappijen en hun scores, zodat jij geholpen wordt bij het kiezen van je volgende reis. Daarnaast is de app ook een persoonlijk vliegdagboek. Als je gebruik maakt van Fllike, kun je op elk moment zien wanneer je waarheen gevlogen hebt. De app houdt daarnaast ook je totaal aantal gevlogen kilometers bij én de tijd die je boven de wolken hebt doorgebracht.

Bij elkaar moet de app hét platform worden voor je vliegreis. In de toekomst moet het mogelijk worden om direct vanaf de app vluchten te boeken, laat de maker van de app weten aan The Next Web. Tot dat moment is het vooral een platform waar een score kunt toekennen aan de crew, het eten en je comfort. De app is tot nu toe alleen maar beschikbaar voor iOS. Een versie voor Android komt naar verwachting begin volgend jaar.

fllike_rating

Deel dit artikel